More
  AcasăPreziosaPentru o mamica asa ca mine, Preziosa m-a salvat dandu-mi job de...

  Pentru o mamica asa ca mine, Preziosa m-a salvat dandu-mi job de acasa!

  N-as fi crezut in niciun moment ca poate exista vreun studio care sa ofere o asemenea colaborare avantajoasa de acasa, in domeniul videochatului. Pana acum, in disperarea mea de a incerca sa lucrez de acasa cu anumite studiouri, am fost refuzata de n ori, niciun studio nu se complica. Mai ales ca sunt si mamica. Dar Preziosa mi-a oferit atentie si, mai mult de atat, mi-a oferit si un job.

  Acum stiu ca o sa spui ca mai bine lucram direct ca model independent si de ce as fi avut nevoie de un studio de videochat pentru asta. In primul rand, cu Preziosa oricum e ca si cum as fi independenta, ca primesc 90% din castigurile mele online, asa ca… nu ma plang deloc. In al doilea rand, am avut nevoie de o colaborare cu un studio, pentru ca am vrut mai multe lucruri de pe urma acesteia.

  Am vrut un contract, am vrut sa lucrez in deplina legalitate si,  de asemenea, am vrut sa am parte de suport tehnic online si de ajutorul unor profesionisti pentru a putea castiga banii de care aveam nevoie. Si fix asta mi-a oferit Preziosa, din fericire. Si e normal ca-n acest context sa prefer un studio de videochat, pentru ca mi se simplifica munca.

  Chiar nu putea fi totul mai perfect pentru mine. Asa sunt acasa cu bebele si pot avea grija linistita de el, iar cand bebele doarme, eu pot lucra fara griji si probleme. Si ce e si mai uimitor este faptul ca Preziosa imi da banii in fiecare zi. Tot ce castig intr-o zi imi revine tot in aceiasi zi in cont.

  Si avand copil, pot spune ca aceasta este o binecuvantare, pentru ca am o multime de cheltuieli cu acesta. Cine e mamica, stie despre ce vorbesc, cu siguranta. Dupa cum am spus, sunt sigura ca asta e cea mai avantajoasa colaborare pe care un model o poate avea vreodata, daca vrea sa lucreze de acasa.

  Cea cu Preziosa Iasi. Pentru ca ma ajuta chiar si cu make-up o data pe luna, suportul e mereu la dispozitia mea, chiar si cu training ma ajuta, daca am nevoie. Nu ma mai simt data la o parte, in sfarsit.

  Iar pentru inceput cred ca e super bine ca deja castig cam 380 de lei pe zi, banii mei, ceea ce mi se pare super wow. Ma descurc ok momentan cu banii acestia si daca o sa castig si mai mult, sunt mereu bine veniti. N-am cuvinte sa multumesc celor de la Preziosa pentru sansa asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img