More
  AcasăPreziosaAr fi o dezamagire sa castig la Preziosa mai putin de 200...

  Ar fi o dezamagire sa castig la Preziosa mai putin de 200 de dolari/zi!

  M-am obisnuit in asa fel la Preziosa Iasi incat banii mi se par ceva la ordinea zilei si daca as castiga mai putin de suma propusa de mine, ar fi o dezamagire pentru mine! Stiu ca-n mod normal sumele despre care vorbesc acum poate o sa para uriase pentru alte fete, dar eu daca m-am obisnuit intr-un anume ritm la Preziosa, nu pot da inapoi acum.

  De exemplu, daca tu ai veni acum la Preziosa si ai castiga 100 de dolari banii tai, dupa 8 ore de videochat, ti s-ar parea super ok, nu? E totusi vorba de 400 de lei, bani pe care nu ii castigi nicaieri in tara intr-o singura zi din munca cinstita, asa cum e munca la studio. Sau hai sa zicem 150 de dolari, 180 de dolari, pe acolo.

  Stii ca mie mi s-ar parea dezamagitor sa castig sumele acestea, nu? Eu daca nu castig CEL PUTIN 200 de dolari intr-o zi la Preziosa, parca nu ma simt normala:))) Nu stiu, poate am avut eu alt noroc, altfel de vibe, dar nu e vina mea, daca asa m-a obisnuit studioul.

  Nu zic lucrurile acestea din aroganta, sa stii. Dar daca ai lucra la Preziosa ai intelege ce vreau sa zic. Cand lucrezi intr-un asa domeniu, intr-un studio cu un renume de succes si cu o echipa de senzatie, castigurile ti se par ceva care ar trebui sa vina de la sine.

  Nici nu stiu cand am castigat ultima oara mai putin de 200 de dolari intr-o zi… au trecut ceva luni, oricum. Intre timp mi-am luat si masina, ce naiba!:))) Ca doar nu degeaba castig eu atatia bani, macar sa fac ceva cu ei. Ca parca prea i-am cheltuit pe shopping si alte nebunii.

  Era si cazul sa simt ca se duc banii si-n alta parte decat in mall:))) Biiine, biiine, ca merg si prin vacante din cand in cand, ca bani vor fi mereu cat voi lucra aici, nu asta e problema. Nu ma plang ca am cheltuit bani, sa nu ma interpretezi aiurea, am zis si eu asa ca o gluma.

  Oricum, ca model la Preziosa, niciodata n-ai putea sa ai probleme reale, nici daca ai vrea. Fiindca studioul se asigura ca fiecare model sa primeasca o cazare gratuita (daca modelul vrea asta), se asigura sa primim transport gratuit non-stop, make-upul nostru zilnic si o viata ca-n paraaadiiis :”> stii despre ce vorbesc, hai ca stii ca si tu ai iubi jobul asta la fel de mult ca mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img