More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio mi-a oferit şansa la o viaţă mai bună

  Lucky Studio mi-a oferit şansa la o viaţă mai bună

  Mă descurcam ok şi înainte, însă acum situaţia mea stă mult mai bine. M-am angajat la Lucky Studio – cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară – la recomandarea unei prietene. Adevărul e că şi eu îmi doream să fiu ca ea: să îmi permit să merg la shopping zilnic, să plec în concediu în ţări exotice şi să fiu frumoasă şi aranjată tot timpul.

  Lucky Studio mi-a oferit toate aceste lucruri. Viaţa de studentă pe care o aveam s-a schimbat foarte mult după ce m-am angajat şi am început să câştig – exact cum ţi se spune chiar de la angajare – între 300 şi 800 lei zilnic. Cu aceşti bani am ajuns, la fel ca şi amica ce mi-a devenit apoi colegă şi cea mai bună prietenă, să îmi permit o viaţă mai bună. Nu au mai existat restricţii de genul „Azi nu ies în oraş cu colegii de facultate pentru că nu am timp (de fapt nu aveam bani sau aveam, dar erau programaţi pentru altceva)”. Nu mai depind acum de pachetele şi de banii trimişi de ai mei – chiar eu îi ajut cu bani câteodată. Asta nu înseamnă că acum fac excese şi cheltui banii pe orice – chiar dacă lucrând în videochat, la Lucky Studio Iaşi, aş putea să îmi permit asta.

  Spuneam că îmi doream să fiu la fel ca şi colega mea: frumoasă şi aranjată tot timpul. Nimic mai simplu! Lucky Studio mi-a oferit, la fel ca şi tuturor modelelor angajate, acele servicii bonus la semnarea unui contract. Am ales să lucrez câte trei zile pe săptămână, în turele alese de mine, pentru a putea merge şi la facultate. Asta înseamnă program super-flexibil! Despre serviciile oferite bonus ce pot să vă spun … constă în make-up, hair-style, transport, şedinţe foto, training şi cursuri de limbi străine (engleză şi franceză). Toate acestea le primeşti gratuit, ca un pachet bonus la semnarea oricărui contract.

  Celălalt lucru – vacanţele exotice – aproape ajunge şi el la realitate. Am planificat deja vacanţa pentru vara viitoare, până atunci strâng bani suficienţi să îmi plătesc taxa la facultate, chiria şi şcoala de şoferi. Ştiu că poate vi se par prea multe vise îndeplinite, însă asta mi-a oferit mie Lucky Studio: şansa la o viaţă mai bună şi la îndeplinirea dorinţelor. Lucrez într-un mediu relaxant şi plăcut şi nu regret nici o clipă alegerea de a lucra la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară – Lucky Studio!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img