More
  AcasăLucky StudioJoburile pe care le-am avut nu se compara cu cel de la...

  Joburile pe care le-am avut nu se compara cu cel de la Lucky Studio

  Pana la cei 23 de ani ai mei am avut destul de multe joburi, ca sa spun asa, insa niciunul n-a ajuns la nivelul de profesionalism pe care l-am gasit cand m-am angajat la Lucky Studio Iasi. Aici am gasit de toate, orice isi doreste o fata sau o femeie, chiar nu ii lipseste nimic acestui studio de videochat.

  Inainte de toate, am gasit la Lucky Studio un colectiv unit, o familie, niste fete de senzatie, nu doar persoane anoste si plictisite. Poate conteaza pentru tine sau poate nu, insa atunci cand ajungi sa lucrezi jumatate de zi intr-un mediu, vrei sa te simti bine acolo.

  Crede-ma ca nu ti-ar placea sa te simti respinsa sau neplacuta, te-ai simti mai bine stiind ca vii undeva unde esti iubita, primita cu drag, acceptata si respectata pentru ceea ce esti. Asa ne dorim cu totii, nu cred ca exista vreun om care vrea sa fie tratat altfel. Iar la Lucky Studio echipa de aici este de peste 10 ani in domeniul videochatului, asa ca fetele de aici stiu mai bine cum sa ne trateze.

  Avantajele de la Lucky Studio te pot da pe spate, sunt ceea ce orice femeie vrea

  Oricum, e o intreaga echipa de femei, daca ajungi sa lucrezi aici, o sa vezi. Si nu e vorba numai de colectivul de aici, ci si de conditiile de munca, de mediul de munca in sine. Nu mai vorbim de cat de luxos e totul la videochat Iași Lucky Studio, ca asta deja stie toata lumea.

  Dar e asa primitor, parca facut dupa personalitatea fiecarui model. Chiar n-ai cum sa nu castigi bani in aceste camere de la Lucky Studio, pentru ca mobilierul si tot aranjamentul te fac sa te simti ca o regina. Si emani o stare de bine, care iti aduce bani, in mod automat.

  Vorbind si de plata, asta chiar nu cred ca o mai intrece nimeni, ca la Lucky Studio este la zi, cu castiguri de la 400 pana la 1200 de lei in 8 ore de videochat. Plata chiar se face la zi, asa cum se aude prin Iasi, iar bonusurile chiar sunt asa mari pe cum se vehiculeaza prin oras, de pana la 7200 de lei in fiecare saptamana.

  E legal, e discret, e fix asa cum vreau eu, mai ales ca-mi si fac programul de munca dupa cum simt eu mai bine. Daca am chef sa merg la munca, merg, daca nu, merg alta data, asa e cu Lucky Studio, sunt libera pe deplin. Sunt sigura ca inca nu s-a inventat job sa fie la fel de misto precum cel de la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img