More
  AcasăHeyluxIntr-o luna de videochat la Heylux castig cat castigam in 6 luni...

  Intr-o luna de videochat la Heylux castig cat castigam in 6 luni inainte!

  Ce usor era sa gasesc secretul castigurilor mari, ceva incredibil! Cand ma gandesc ca abia la 23 de ani mi-am dat seama… de stiam mai devreme, sigur nu mai munceam eu ca vanzatoare sau promoter prin tot felul de locuri! Sincer, chiar regret joburile trecute pe care le-am avut, insa jobul de la Heylux e marfa.

  Constat ca intr-o luna aici castig PE PUTIN cat as fi castigat in alte 6 luni ca vanzatoare sau ca orice altceva. Nu crezi ca e mai simplu asa, in acest caz? Ca eu oricum aveam nevoie de banii aceia, si daca din videochat la Heylux se poate mai repede, de ce nu?

  Am o multime de bani de cand lucrez in videochat la Heylux

  Imi indeplinesc scopurile si mai repede. Viata e scurta oricum, daca stau sa o lalai 6 luni de zile pentru niste castiguri pe care le pot avea intr-o luna la Heylux, n-am facut nimic. Mereu am zis ca-s genul de persoana productiva, dar pana acum am fost numai la gandire productiva, ca la fapte nu prea.

  Bine macar ca m-am desteptat cu jobul in videochat de la Heylux si incep si eu sa fac lucrurile altfel. Acum, de exemplu, nu ma gandesc la o rata de 5 ani pentru o masina, ca-i de ajuns sa lucrez la Heylux 2-3 luni si-mi iau ce masinuta vreau eu.

  Daca vreau una nou-nouta, lucrez vreo 6-7, cam asa, dar tot e mai bine decat sa fac rate pe la banca, zic eu. Inainte credeam ca o sa ajung sa depind de banca, dar acum nici nu ma gandesc sa apelez la banca, daca stiu ca aici la studio castig si cate 700 de lei pe zi.

  Cu putina rabdare, obtin orice-mi doresc de la viata cu banii castigati in studio

  Mai bine stau la Heylux si usor, usor imi indeplinesc toate visele. Daca vreau casa, in vreo 3 ani imi iau casa cu banii jos, daca sunt model la Heylux. Daca lucram in alta parte, in schimb, puteam lucra si 10 ani ca tot n-aveam banii cash pentru o casuta amarata.

  Asta e diferenta dintre jobul in videochat la Heylux si altele. Aici totul mi-e mult mai usor si chiar orice e posibil, atata timp cat imi doresc asta. Imposibilul nu mai exista in vocabularul meu de cand stiu cum se castiga bani multi cu ajutorul celor de la Heylux Iasi.

  Asa ma pot bucura si eu de viata, in sfarsit, la modul in care imi place mie, fara problem si griji de niciun fel.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img