More
  AcasăHeyluxSingurul job de care am nevoie este Heylux Iasi

  Singurul job de care am nevoie este Heylux Iasi

  Am invatat sa devin independenta acum multa vreme, cand am luat un alt drum in viata, unul neasteptat pentru mine, dar foarte roditor si infloritor. Acel drum a fost, dupa cum sigur te asteptai, videochatul la Heylux Iasi. Aici am invatat ca nu am nevoie de niciun ajutor din partea nimanui, ca nu trebuie sa depind de nimeni, fiindca pot fi independenta si fericita.

  Am fost multa vreme obisnuita sa apelez la altii oricand dadeam de greu si lucrurile acestea nu mi-au facut tocmai bine, era si cazul sa ma pun pe picioarele mele, sa simt cum este sa depind de mine si atat. Acesta este “ajutorul” de care am nevoie in momentul actual, doar de Heylux.

  Care nu poate fi numit ajutor, de aceea am si folosit ghilimelele, deoarece este un job la care castig bani, nu primesc banii pe gratis, insa din multe puncte de vedere poate fi vazut si ca ajutor. Stii de ce? Ca la Heylux as castiga bani indiferent de situatie, insa as mai castiga ATAT de multi bani fara ajutorul fetelor de aici?

  Cu banii de la Heylux n-o sa mai ai nevoie de ajutorul nimanui

  Asta e intrebarea… insa nu e genul acela de ajutor la care m-am referit eu mai sus, gen sa ma rog de cineva sa ma ajute sau altceva. Ajutorul despre care vorbesc la studio videochat Iași Heylux este strict profesional, fetele din echipa de la Heylux ma ajuta cu drag si imi sunt alaturi fiindca asta e ceea ce fac ele, cu asta se ocupa ele, ajuta modelele sa castige foarte multi bani.

  Asa cum restul echipei se ocupa cu ceva anume. Cum soferitele se ocupa de transport si make-up artistele de machiajul meu zilnic, spre exemplu. Daca e sa o iei asa, toata lumea ma ajuta la Heylux Iasi, altfel nu m-as mai bucura eu de 1200 de lei castig zilnic, dupa 8 ore in care nu am facut altceva decat sa… stau pe net.

  Dar, repet, asta nu se compara cu nimic din lume, la Heylux tot o sa simti cum esti independenta, cum vezi banutii aia ca fiind rodul muncii tale, ca totul este datorita tie, ca ai fost ambitioasa si ai vrut sa-ti depasesti conditia. Asa cum sunt si eu zi de zi, de aceea zic ca nu mai am nevoie de nimic altceva.

  Cand ajungi sa lucrezi cu cei mai buni oameni din domeniu, ajungi la acea satisfactie financiara si… de fapt, satisfactie totala, pe toate planurile, incat nu-ti mai trebuie nimic altceva. Niciodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img