More
  AcasăHeyluxLa Heylux n-ai niciun motiv sa-ti plangi de mila, ai viata perfecta

  La Heylux n-ai niciun motiv sa-ti plangi de mila, ai viata perfecta

  Jobul pentru care nu o sa ai nicio reclamatie este, cu siguranta, jobul de la Heylux, pentru ca n-ai de ce sa te plangi la acest loc de munca, cu toata sinceritatea iti spun. Poti sa incerci sa cauti intentionat motive de nemultumire, dar nu stiu daca o sa gasesti cine stie ce.

  Uite, o sa iau la rand tot ce reprezinta videochatul la Heylux Iasi si vedem impreuna daca ai de ce sa te plangi daca lucrezi aici ca model de videochat sau nu. Cu ce sa incepem? Hai sa incepem cu inceputul: angajarea in videochat la Heylux:

  • In momentul in care vii sa te angajezi la Heylux, vei fi primita cu drag de catre cineva din echipa de aici. Apropo, suntem numai femei aici, asa ca din start deja avem un plus, ca o sa-ti placa sa fii tu insuti la locul de munca.

  Acea persoana care te va primi la interviu te va conduce prin tot studioul si-ti va explica vrute si nevrute, apoi cand te decizi sa te angajezi, primesti 600 de lei drept multumire ca te-ai angajat aici.

  La angajarea la Heylux poti primi bani si alte premii

  • La semnarea contractului de angajare, Heylux iti pune la dispozitie un bonus de angajare de peste 4000 de lei, de pana la 14000 de lei cash, bani pe care ii vei primi la cateva zile dupa angajare.
  • Contractul iti va pune la dispozitie urmatoarele :
  1. Legalitate
  2. Discretie, confidentialitate
  3. Bonusuri saptamanale de la 60 si pana la 9000 de lei
  4. Castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei
  5. Un program de munca de doar 8 ore pe zi, a cate 5 zile la alegere pe saptamana
  • Conditiile de munca sunt ireprosabile, totul este super luxos la Heylux si amenajat in permanenta. Totul este creat cu bun gust, cu mobilier premium, candelabre Swarovski, totul este rafinament, practic tipa a feminitate peste tot in jur.
  • Transportul este gratuit, asigurat de catre studio, care detine masini si a angajat soferite care se ocupa cu transportul tuturor fetelor in siguranta la studio si inapoi acasa. Cazarea poate fi si ea gratis, in primele 2 luni in vila celor de la Heylux din centrul orasului, apoi costa 100 de dolari lunar.
  • Make-upul este gratuit, oferit zilnic pentru toate fetele de catre make-up artistele angajate de studio.

  Si acestea sunt doar beneficiile pe care ei le ofera ca si angajatori… dar stai sa lucrezi, sa vezi cum e in “spatele cortinei”, sa vezi ca e vorba de mult mai mult decat atat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img