More
  AcasăLucky StudioLucky Studio este in spatele celui mai mare grup de studiouri

  Lucky Studio este in spatele celui mai mare grup de studiouri

  Acum 9 ani avea sa se deschida ceea ce astazi este supranumit cel mai bun studio de videochat din Iasi: Lucky Studio. Acest studio s-a lansat singur dar, cu timpul, succesul a facut in asa fel incat acesta sa formeze un grup de studiouri. Fiindca era vorba de castiguri foarte mari si de o cerere foarte ridicata din partea iesencelor, Lucky Studio si-a mai deschis “doua ramuri”.

  Foarte multe iesence au vrut sa se angajeze in acest studio, au avut sute de angajate de-a lungul timpului, iar aceasta cerere mare a dus la lansarea altor doua studiouri, Heylux si Preziosa. Aceste studiouri formeaza astazi Lucky Group, cel mai mare grup de studiouri din tara.

  Lucky Group a lansat cele mai mari studiouri din Iasi

  Lucky Studio este genul studioului mai prietenos, cu amenajari splendide dar foarte prietenoase, calde, pentru fetele mai timide si care-s la inceput. Heylux, insa, a fost lansat dupa un alt concept. Unul de lux, de rafinament dus la cele mai inalte cote, pentru ca pana si tapetul din camerele de la Heylux este unul creat de cele mai mari branduri din lume, precum Dior sau Gucci.

  Heylux a atras la angajari fete mai indraznete, deja familiare cu ideea de videochat. Totodata, fetele care au lucrat ceva timp la Lucky Studio au ajuns sa se obisnuiasca si multe au dorit sa se transfere la Heylux, pentru ca le-au atras acest studio nou.

  Oricum, nu este un stereotip anume, orice fata doreste sa lucreze atat la Lucky Studio, Heylux sau Preziosa este binevenita. Preziosa, spre exemplu, este cel mai serios si discret studio din Iasi, construit pe conceptual confidentialitatii. Sunt multe fete care vor sa fie modele de videochat, insa vor sa faca asta in liniste.

  Am lucrat in toate 3 studiourile, si-n toate a fost super

  Preziosa este perfect pentru ele, acest studio imbinand luxul cu discretia, fiind si cel mai nou studio deschis de Lucky Group. Insa, pentru mine, toate aceste studiouri sunt de o minunatie rara. Fie ca unul este mai luxos, fie ca unul este mai prietenos, am trecut prin toate si pe toate le-am iubit.

  Am lucrat un an la Lucky Studio, jumatate la Heylux iar acum lucrez la Preziosa. Desi fac aceste mutari, eu oricum simt ca fac parte din acelasi studio, ca pana la urma, toate 3 sunt unul si acelasi. Conducerea este aceeasi in toate studiourile, aceleasi femei de succes, care-s super de treaba si intelegatoare.

  Asa ca, mie nu-mi ramane decat sa ma bucur de veniturile zilnice de 200 de dolari si… cam atat. Viata mea e minunata.

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img