More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio primesc rasplata pentru orice fac

  La Lucky Studio primesc rasplata pentru orice fac

  Inceputul meu la Lucky Studio a fost reprezentat de o rasplata si a continuat asa pana in prezent. Interviul de la Lucky Studio Iasi mi-a adus o suma de 400 de lei, iar apoi au mai urmat si alte sume de bani, drept rasplata pentru diferite lucruri. Dupa angajare, de exemplu, trebuia sa aleg un contract de munca, pe o anume durata.

  Puteam alege de la o luna si pana la 3 ani, iar pentru aceste durate, primeam un bonus de angajare, incepand de la 1000 de lei si pana la 13.000 de lei. N-am ales nici cea mai mica durata contractuala, dar nici cea mai mare. Asadar, am primit o suma la jumatate intre sumele mentionate mai sus. Undeva peste 4000 lei cash doar pentru ca m-am angajat.

  Chiar si cand mi-am adus o prietena, Lucky Studio mi-a oferit 2000 lei

  In momentul in care mi-am adus chiar si o prietena sa lucreze la Lucky Studio Iasi, am mai primit inca 2000 de lei din partea studioului. N-am avut cum sa n-o chem, ca e prea super aici, iar noi fiind prietene bune, am vrut sa o ajut. Oricum amandoua ne intretinem singure.

  Asa ca sa nu mai zic ca oricum fiecare zi la Lucky Studio e o rasplata, pentru ca fiecare sfarsit de tura inseamna o suma de la 100 si pana la 300-400 de dolari castigati din videochat. SIIIII rasplata pentru aceste castiguri GHICI CARE E.

  Credeai ca nu e rasplata si pentru castiguri? Din moment ce am fost rasplatita doar pentru ca m-am angajat, e logic ca sa ma premieze si pentru performante. In fiecare duminica chiar. La fiecare sfarsit de saptamana se calculeaza castigurile mele, si-n functie de ele mai primesc o suma de la 60 si pana la 7200 de lei.

  Am atatea bonusuri cat am si castiguri zilnice

  Si mai sunt multe premii pe care as putea sa le mai primesc aici. De exemplu, Lucky Studio imi da bani daca-mi iau si o masina. Deci, daca-mi cumpar o masina, ma premiaza cu alti bani. De parca ar avea ei legatura cu masina pe care o cumpar. Nu au :))) Dar vor sa ma motiveze cu bani, pur si simplu.

  Sunt multe, foarte multe premii oferite in cadrul acestui studio de videochat. Inca n-am apucat eu sa le primesc pe toate, insa daca stau sa calculez cate castiguri am la Lucky Studio in afara celor facute de mine, doar din bonusuri si premii, n-as mai termina de numarat banii :”>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img