More
  AcasăPreziosaUn an de videochat la Preziosa imi aduce bani cat 10 ani...

  Un an de videochat la Preziosa imi aduce bani cat 10 ani la un job normal in Iasi

   

  Cand vine vorba de bani, niciun alt loc de munca n-ar putea intrece veniturile pe care le am la Preziosa. Lucrurile pe care le pot realiza intr-un an aici sunt atat de multe incat in alta parte mi-ar lua ani intregi si tot n-as reusi. Asta pentru ca intr-o luna aici castig de cel putin 6 ori mai mult decat castiga orice alt om la un job obisnuit.

  Acum nu ca Preziosa nu ar oferi nu job obisnuit :)) Adica e oarecum obisnuit, dar si mai special. Nu stiu cum sa spun. Ideea e ca jobul in videochat pe care-l am aici e tot ca un job normal, tot vin la interviu, tot vin la munca zilnic… doar ca avantajele sunt de zeci de ori mai multe in comparatie cu alte joburi.

  Veniturile mele in videochat Preziosa n-au limita niciodata

  La jobul pe care l-am avut inaintea celui de la Preziosa Iasi castigam in jur de 1100 de lei, de exemplu, si la Preziosa pot castiga intr-o zi cam 500, 600 de lei. Maximul pe care l-am avut pana acum a fost de 900 de lei intr-o zi. Pai si-n ritmul acesta, normal ca e mai usor sa obtin anumite lucruri.

  Ca daca vreau masina, cu jobul vechi as fi muncit ani sa strang, iar cu jobul de la Preziosa e nevoie doar de cateva luni. Uneori poate nici nu e nevoie de cateva luni, si-o luna poate fi norocoasa la Preziosa. Depinde de situatie, niciodata nu se stie. Asta pentru ca aici castigurile nu sunt limitate, niciodata nu stiu la ce sa ma astept.

  As putea ca azi sa castig 400 de lei sau 2000 de lei, niciodata nu se stie cat o sa castig cu exactitate la Preziosa. Dar un lucru sigur este ca intr-o zi aici pot castiga cat castigam intr-o luna inainte si n-am sa ma mai intorc la asa ceva. Intr-un an imi pot lua si masina si cate si mai cate cu Preziosa, iar cu alt job abia daca ma misc de ici colo.

  Sunt zile in care pot castiga cateva sute de lei si zile in care pot castiga si 2.000 de lei

  Ca sa nu mai zic de vacante sau alte lucruri, care mi se pareau rupte din basme cand nu eram model de videochat la Preziosa. Si acum cred ca merg saptamanal in city-breakuri si vacante am o data la 2-3 luni. Asta inseamna un job adevarat, acela care imi poate aduce toate aceste lucruri si ma poate tine si linistita si fresh in acelasi timp.

  Din orice unghi as privi, ma simt implinita si asta e tot ce conteaza.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img