More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio primesc profesionalism total in videochat

  La Lucky Studio primesc profesionalism total in videochat

  Chiar daca vezi zeci de studiouri aparute de nicaieri care promit marea cu sarea, nu te amagi. Nu toate studiourile sunt facute pentru a te face fericita, stiu ce spun. La fel cum videochatul nu trebuie sa-ti aduca neaparat multi bani, asa cum se crede. Daca nu colaborezi alaturi de un studio ca Lucky Studio, nu e neaparat sa castigi bani multi din videochat.

  De acord, bani oricum se castiga, dar nu cat ai vrea tu. Spre exemplu, poate la un studio obisnuit ai castiga 100-200 de lei pe zi, maxim… bani pe care ii primesti dupa doua saptamani, oricum. Si tu s-ar putea sa te simti multumita cu banii acestia, care sunt mai multi decat in alt domeniu.

  Lucky Studio e singurul care ofera acest sistem de plata

  Daaaar, la Lucky Studio castigul zilnic incepe de la 400 de lei, si de data asta fiecare venit se primeste la sfarsit de tura. Ceea ce inseamna ca sistemul de plata la Lucky Studio este unul la zi, cu castiguri intre 400 si 1200-2000 de lei zilnic. Nu-mi spune ca ti-ar placea in continuare sa castigi 100 de lei amarati, in loc sa ai peste 400 de lei zilnic la Lucky Studio!

  Ca nu te-as crede. Oricat de mult ne-am repeta in minte ca noi nu vrem doar bani, stii bine ca dupa asta fuge toata lumea in ziua de azi: bani. Cand vorbim de Lucky Studio, deja ne referim la alt nivel. Ne referim la peste 9 ani de experienta in domeniu, la un studio condus strict de femei, la un studio unde profesionalismul primeaza.

  In acest studio, nu-mi fac griji ca o sa fiu pacalita sau nedreptatita. Banii ii primesc corect, pana la ultimul banut, in fiecare zi, si plus de asta ma bucur si de bonusuri, care-s calculate in functie de castigurile mele anterioare. In fiecare duminica, am sansa la un bonus de la 60 si pana la 9000 de lei.

  Cate studiouri mai ofera ce ofera Lucky? Sa fim seriosi!

  Deci, dupa cum am spus, nu peste tot este neaparat sa fie la fel. La Lucky Studio se castiga mai mult, dar in alta parte poate se castiga mai putin. Ai mai auzit tu studiouri unde se castiga zilnic pana la 2000 de lei, plus bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei siiiiii bonusuri de angajare? Sigur ca nu.

  De asta incerc sa-ti si explic. Mai mult de atat, aici se pune accentul pe calitate. Nu vin si doar ma angajez si cam atat. Aici primesc ajutor in permanenta, am parte de conditii luxoase, de suport, de tot ce se poate mai bun. Vezi? Sunt studiouri in care se castiga putini bani in conditii indoielnice, si studiouri precum Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img