More
  AcasăLucky StudioCare sunt adevaratele avantaje ale unui loc de munca la Lucky Studio?

  Care sunt adevaratele avantaje ale unui loc de munca la Lucky Studio?

  Toata lumea are impresia ca e vorba numai de castiguri. Castiguri si iar castiguri … Vorbind despre videochat, desigur. Cu totii cred ca numai pentru asta e bun un loc de munca in videochat, pentru bani si atat. Pai daca stam sa o luam asa, orice job din lumea asta e bun numai pentru bani, nu? Da, de acord, jobul de la Lucky Studio aduce multi bani unei fete, dar nu numai despre asta e vorba.

  Ai fi suprinsa sa afli de cate lucruri poate o fata beneficia la Lucky Studio Iasi si cate lucruri poate invata aici. Cate am invatat eu aici in cateva luni nu cred ca am invatat in ani de munca in alte locuri. Este o mare diferenta intre Lucky Studio si alte locuri de munca din Iasi, foarte mare.

  Lucky Studio este printre cele mai profesioniste studiouri din tara

  lucky studio model
  lucky studio model

  Dar… la asta o sa ajung mai tarziu. Acum vreau sa evidentiez de ce alegerea mea a fost si va fi Lucky Studio mult timp de acum incolo. Am ales Lucky Studio, in primul rand, pentru ca este printre cele mai experimentate studiouri, avand mai mult de 8 ani in acest domeniu si fiind condus si de-o echipa de femei.

  Este bine ca pot lucra intre femei si nu altfel, pentru ca nu m-as fi simtit la fel daca echipa de la Lucky Studio nu era exclusiv feminina. Lasand asta la o parte, stiai ca la Lucky Studio am beneficiat, atat eu, cat si alte fete care s-au angajat aici, de transport si cazare gratis?

  Cazarea gratis a fost in primele 2 luni iar transportul inca este si acum, in fiecare zi cand vin la studio. Pentru multe fete nu inseamna nimic, dar pentru mine inseamna alti 500-600 de lei scutiti pe transport sau naveta, deci tot e ceva. In acelasi timp, am fost norocoasa sa am o echipa de profesioniste care m-au ajutat zilnic cu machiajul, cu sedintele foto, cu trainingul si chiar cu niste cursuri de limba engleza.

  Castigurile sunt foarte mari aici

  lucky studio model
  lucky studio model

  Vezi? Pana la urma, nu totul se rezuma la castiguri. Castiguri care, de altfel, sunt cu varf si indesat la Lucky Studio, slava domnului. Este un studio unde castigurile mele incep de la 400 de lei zilnic si ajung si pana la 2.000 de lei, intr-o tura de munca formata doar din 8-9 ore. Asadar, bani sunt.

  Dar tu ai observat cate alte zeci de beneficii aduce locul de munca de la Lucky Studio? Chiar conteaza si altceva cand vine vorba de videochat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img