More
  AcasăHeyluxSunt model de videochat la Heylux si am primit bonus de angajare!

  Sunt model de videochat la Heylux si am primit bonus de angajare!

  Uneori nu inteleg de ce unor oameni li se pare usor de crezut ca se castiga multi bani din videochat, dar nu si ca se primesc bonusuri de angajare. Dar, daca stau sa ma gandesc bine, probabil au si argumente, pentru ca nu toate studiourile ofera bonus de angajare asa ca Heylux. Cu atat mai putin un bonus atat de mare.

  Deci, probabil oamenii au justificare sa creada asta, dar eu sunt model de videochat la Heylux si pot confirma ca mi-am primit bonusul de angajare promis. Chiar am primit tot ce mi s-a promis in acest studio de videochat si stiu ca asta poate o sa ajute multe fete.

  Multe iesence vor sa lucreze la Heylux, dar mai sunt doar 4 locuri!

  Stiu din surse sigure ca multe iesence vor sa se angajeze la Heylux, desi mai sunt doar 4 locuri disponibile, iar asta poate ajuta ca si o confirmare. Ca e normal sa te gandesti de doua ori atunci cand te angajezi undeva, doar nu te duci cu capul inainte.

  Atat eu, cat si restul fetelor am confirmat si-o sa confirmam in continuare ca ne bucuram pe deplin de castigurile si bonusurile de la Heylux asa cum ni s-a promis. Oricine are nevoie de o garantie, nu? Cu toate suntem fete, daca nu ne ajutam noi intre noi, cine o mai face?

  Sigur asta o sa ajute multe fete. Pentru ca atunci cand te decizi sa te angajezi ca model de videochat, e important sa alegi studioul corect. Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu m-as fi angajat la Heylux, ci in alt studio. Aici mi-e mai bine ca oricand, nici nu vreau sa stiu cum este in altele.

  Am primit cel mai mare bonus de angajare, o suma imensa de bani

  Daca am tot ce-mi trebuie aici, de ce m-as mai gandi la altele? E fix pe placul oricarei fete de varsta mea. Castigurile sunt pe masura, depasesc 400 de lei in fiecare zi si oricand am sansa sa ajung si la 2000 de lei zilnic, sume castigate pe bune in acest studio de videochat din Iasi.

  E cel mai bun, doar nu e degeaba, nu? 😀 Si, dupa cum spuneam, dupa 30 de zile lucrate in acest studio chiar am primit bonusul de angajare. Acesta nu e acelasi, ca la toate studiourile, si nici nu e mic. Difera in functie de contract, iar contractul cel mai mare aduce bonusul de 13.000 lei cash, pe care eu i-am primit cu drag la Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img