More
  AcasăLucky StudioCe faci când un membru se îndrăgostește de tine? Află 3 sfaturi...

  Ce faci când un membru se îndrăgostește de tine? Află 3 sfaturi de la Lucky Studio!

  Jobul tău ca model de videochat în Iași se bazează pe seducție. Arăți foarte bine online, porți conversații interesante cu membri și le oferi o experiență specială. Atunci e clar că e o chestiune de timp până când unii dintre ei se vor îndrăgosti de tine. Mai ales că poate sunt singuri, le lipsește o parteneră sau sunt mai puțin mulțumiți în relația lor actuală. În același timp, tu le oferi o relație nouă, frumoasă, fără obligații (în afară de cel financiare, desigur J).

  Îndrăgostiții sunt speciali pentru tine, ca model. Încep să te caute tot mai mult online, unii devin geloși, vor să se întâlnească și în realitate cu tine. Îți cer exclusivitatea și fac tot felul de mofturi. La Lucky Studio avem mare experiență în privința asta. Așa că suntem în măsură să-ți recomandăm câteva lucruri:

  1. Pune-le limite!

  E foarte bine că se îndrăgostesc de tine pentru că faci mai mulți bani de pe urma lor. Dar, dacă încep să-ți ceară date personale, să vrea să se întâlnească undeva cu tine, spune-le clar că n-o să faci asta. Oricum e strict interzis și de către site-uri și de noi, ca studio. Ca să-ți protejăm siguranța. Plus că e ilegal. Deci nu trebuie să afle nimeni cine ești în realitate, sau unde locuiești. Pentru liniștea ta, e mai bine ca relația asta să se desfășoare doar acolo unde este acum: adică online.

  • Câștigă mai mult, dar fără să îi presezi

  Membrii care se îndrăgostesc de tine au tendința să-ți de mai mulți bani. Ceea ce e foarte bine. Că de asta faci videochat în Iași. Nu exagera însă! Adică nu le cere insistent tipsuri, tot felul de cadouri. Fiindcă îi vei dezamăgi și vor pleca. Interesul tău e să-i ții pe jar cât mai mult timp. Cu vorbe dulci, cu experiențe plăcute online. Așa o să-i faci fideli pe termen lung și o să te bucuri de avantajele financiare care vin de aici.

  • Ai grijă să nu te îndrăgostești și tu

  Membrii îndrăgostiți te copleșesc cu complimente și atenție. Îți spun lucruri frumoase și te simți centrul atenției lor. Asta e foarte bine atâta timp cât câștigi bani și știi că e doar un joc pentru tine. Fii atentă însă să nu confunzi jobul cu realitatea. Lasă dragostea doar în grija lor. Tu discută cu ei, acceptă-le sentimentele așa cum sunt ele și tratează-i cu respect. În rest, ține minte că ai un interes clar. Și treaba ta e doar să le oferi o experiență frumoasă contra bani.

  Astea sunt cele mai importante 3 lucruri pe care merită să le ții minte când ai membri mai aprinși. Lasă-i să își manifeste sentimentele, nu te implica emoțional și o să-ți fie foarte bine. Totodată, așa cum le sfătuim pe modelele de la Lucky Studio, ține minte să ai grijă și de ceilalți membri ai tăi! Îndrăgostiții îți cer multă atenție, îți consumă mult timp. Chiar dacă îți dau mulți bani, ai grijă și de ceilalți membri și guests care îți intră în cameră. Pentru că orice îndrăgostit pleacă la un moment dat. Și atunci e bine să ai alți membri care îți fac bani. Și care ar putea și ei să se simtă apropiați de tine.

  https://www.youtube.com/watch?v=mFkGO5ELlcU

  Oricum, dacă ai nevoie de sfaturi suplimentare, trainerele de la Lucky Studio au o mare experiență în videochat în Iași. E de ajuns să le întrebi și îți vor explica totul cu plăcere. Mult succes la încasări și ai grijă să nu te îndrăgostești niciodată (la job)!

  Telefon Lucky Studio: 0742 286 286 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img