More
  AcasăPreziosaVrei sa stii cat timp mi-a trebuit sa castig zilnic 150 dolari...

  Vrei sa stii cat timp mi-a trebuit sa castig zilnic 150 dolari la Preziosa?

  O sa fiu exacta inca de la inceput, sa nu creez confuzii. Deci, eu castig 150 de dolari zilnic la Preziosa, nu lunar. Zic asta pentru ca la cum sunt salariile in Romania, multa lume ar crede ca vorbesc despre castigurile lunare, care in mod normal nu-s mai mari de 250 de dolari in alta parte.

  Dar la Preziosa vorbim despre videochat, nu despre un job oarecare unde ma chinui sa castig 50 de lei pe zi. Daca as castiga 50 de lei la Preziosa, cred ca m-as face de ras, ca orice model de aici castiga macar 250 de lei zilnic. E videochat si e usor, n-am cum sa plec acasa cu 50 de lei.

  La Preziosa am castigat si-n primele zile peste 100 de lei

  dolari la Preziosa
  dolari la Preziosa

  Pana si-n primele mele zile de videochat tot am castigat mai mult. Cred ca am castigat cate 120 de lei in primele zile la Preziosa Iasi. In niciun caz 50 de lei, cum se castiga la mai bine de 50% din joburile din tara. Doar in orasele mai mari ce se castiga mai mult, dar nu exagerat.

  Primele zile sunt de domeniul trecutului, oricum, ca acum am cate 150 de dolari zilnic. Daca e sa fac conversia, ar insemna cat… 600 de lei zilnic? Da, cam pe acolo, 600 de lei zilnic din videochat. Si e un castig normal pentru un model de videochat de la Preziosa, nu e ceva neobisnuit in niciun caz.

  Ce conteaza mai mult este timpul in care am ajuns sa castig acesti bani in fiecare zi. In prima luna, m-am invartit intre un castig zilnic intre 200 si 350 de lei. Cam atat castigam in fiecare zi, nimic special pentru mine. Dar pentru cineva care are 1200 de lei salariu, este special, ca banii acestia adunati pot depasi 5000 de lei.

  Castigurile imi sunt garantate pentru ca sunt ajutata de profesioniste

  dolari la Preziosa
  dolari la Preziosa
  dolari la Preziosa
  dolari la Preziosa

  Dar eu voiam mai mult. Cred ca dupa o luna si jumatate de videochat la Preziosa am ajuns sa am cate 600 de lei zilnic. Recunosc ca e si cu putin noroc, ca n-ai de unde sa stii exact ce si cum o sa castigi. Ce poate fi exact este ca la Preziosa orice model ajunge la acest castig la un moment dat, dar nimeni nu poate da o data cu exactitate.

  Dar fiindca eu am ascultat de tot ce mi-au zis traineritele de la Preziosa Iasi si-am invatat cum mi-au zis ele, mi-am vazut de treaba si am fost perseverenta, am castigat. Iti dai seama? De la 50 de lei zilnic la 150 de dolari la Preziosa, cine n-ar iubi asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img