More
  AcasăHeyluxAfla si tu motivul real pentru care iesencele lucreaza la Heylux Iasi!

  Afla si tu motivul real pentru care iesencele lucreaza la Heylux Iasi!

  Cel mai probabil multa lume se intreaba de ce fetele lucreaza la Heylux, deoarece vorbele se aud peste tot despre cel mai bun studio de videochat din Iasi. Din moment ce e cel mai bun din domeniu, e normal sa fie barfe. Si eu am barfit despre Heylux, recunosc. Si despre fetele care lucreaza acolo, iar astazi fac si eu parte din echipa acestor fete.

  Si-o sa-ti spun motivul real pentru care fetele lucreaza ca modele aici, acum ca lucrez si eu. Credeam ca sunt banii, dar nu sunt banii. Bine, intr-o oarecare masura sunt si banii, iti dai seama, ca doar nu lucreaza degeaba. Ca doar sa fim seriori, un model de videochat la Heylux castiga in medie pe fiecare zi intre 400 si 2000 de lei.

  Banii si bonusurile de la Heylux pot convinge orice fata sa lucreze aici

  Asta si bonusurile de pana la 6000 de lei pot foarte usor sa tenteze orice fata sa vina sa lucreze aici. Banii sunt un motiv bun. Dar in cazul fetelor de la Heylux, nu mai e asa. Cel putin nu pentru fetele care au deja mai bine de 6 luni de zile aici. Am vazut ca pentru aceste fete sunt mult mai importante alte lucruri.

  De exemplu, felul in care se simt la studio. Multe mi-au spus ca studiouri sunt si au de unde alege, dar de ce sa faca asta atunci cand se simt in largul lor la Heylux? Majoritatea fetelor de la Heylux, cat si eu, ne-am obisnuit la Heylux, suntem obisnuite in acest mediu de munca.

  A devenit mai mult ca o familie, nu mai e un job. Sunt fete care lucreaza si de 6 ani la Heylux, si nu se incumeta sa plece pentru ca au aici tot ce le trebuie. De la transportul gratis si pana la toate serviciile pe care Heylux le pune la dispozitia lor.

  Motivul, insa, este altul… Lucrez la Heylux pentru ca…

  Chiar nu ne lipseste nimic, avem de toate aici. Si mai important e ca suntem libere, nimeni nu ne constrange sa lucram anumite ore, nimeni nu ne spune ce sa facem. E un mediu pentru femei, unde noi suntem libere sa facem cum ne place. E discret, e frumos, e liniste si avem parte de legalitate si discretie, dar si mult respect.

  Mai pe scurt, motivul real pentru care o fata lucreaza la Heylux e siguranta. Eu ma simt in siguranta la Heylux, pentru ca am si banii si mediul de munca la care am visat mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img