More
  AcasăHeyluxCu jobul in videochat de la Heylux a fost usor sa iau...

  Cu jobul in videochat de la Heylux a fost usor sa iau permisul si cea mai cool masina

  Ce m-am gandit eu deodata: cum sa fac sa-mi iau permisul si-o masina dintr-un foc? Stii care a fost raspunsul imediat? Locul de munca de la Heylux Iasi, bineinteles, cred ca n-as fi putut gasi o solutie mai buna decat asta nici daca ma chinuiam s-o caut.

  De altfel, daca nu lucram ca model de videochat la Heylux, ca sa iau permisul mi-ar fi luat vreo 4-5 luni. Asta pana plateam dosarul, dupa aia pana faceam cursurile, si na, cu munca si cu scoala nu prea ma puteam imparti asa mult, deci ar fi durat. Numai din punctul de vedere al timpului ar fi fost ceva groaznic.

  La Heylux am un job in videochat avantajos

  Si-apoi banii, na… ca dosarul m-ar fi costat cat tot salariul meu de la vechiul job in
  Iasi, iar la masina nici nu visam. Trebuia sa strang bani vreun an, cam asa, ca sa-mi pot permite una cat de cat decenta. Eiiii, s-o ia naiba, dar ce, altii sa aiba si eu sa ma chinui? Nu mai bine ma angajez eu la Heylux si iau si eu tot ce vreau usor, fara sa ma complic?

  Mi se pare corect, zic eu. Asa cum altele pot, asa pot si eu, fara nicio problema. Ca maini si picioare am, pot munci de una singura, nu trebuie sa cer ajutorul cuiva sau sa depind de altii.

  Mai e si faptul ca la Heylux mi-a luat doar o luna sa dau de permis, sa-l iau si alte 2 luni sa-mi cumpar masina. Ce ti-am spus eu? Dintr-un foc! Iar masina…vreau sa spun ca masina nu e chiar la 1000 de euro, e mult mai mult. Dar ce pot spune, am castigat si castig bine la Heylux, de ce sa nu ma mandresc :”>

  Heylux imi ofera bonusuri uriase din videochat

  Hai sa-ti spun si tie cum am reusit performanta asta. In primul rand, Heylux ofera tuturor modelelor transportul gratuit, ceea ce inseamna ca dispune de soferite. Pai si daca are soferite, tot aceleasi soferite m-au si invatat sa conduc, pe gratis, fara sa mai platesc cursuri in alta parte.

  Cu ajutorul doamnei Alina am luat permisul imediat si pentru ca l-am luat, Heylux urma sa ma premieze cu o suma mare de bani daca-mi luam si masina. Si ce crezi ca am facut? Mi-am dat silinta sa castig mai multi bani din videochat la Heylux si cu tot cu bonusuri uite ca am reusit. Cat am castigat in acest timp la Heylux? Mai mult de 600 de lei zilnic, te asigur.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img