More
  AcasăAngajari videochatO experienţă de viaţă nemaipomenită

  O experienţă de viaţă nemaipomenită

  Dragostea adevărată se spune că ar apărea doar o singură dată în viaţă, după nenumărate momente în care ai avut inima frântă şi după ce ai plâns încontinuu cu cutia de îngheţată alături. Ne ia ceva timp până când să ne dăm seama cine suntem cu adevărat, ce ne dorim de la noi şi aproape o viaţă pentru a găsi aceste lucruri. Odată găsite aceste aspecte care ne înfrumuseţează viaţa şi pe care le dorim încă de mici, fiecare lacrimă şi fiecare clipă de suferinţă par să fi meritat.

  Un apel neaşteptat

  Nu spun că dragostea odată descoperită va fi ca un pat plin cu trandafiri, ci vei avea parte şi de câteva petale ce vor cădea. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul descoperirii unui job bun, care să îţi ofere stabilitate pe plan financiar şi acele satisfacţii pe care le cauţi la un loc de muncă. Eu mi-am găsit în cele din urmă pacea şi liniştea la studioul de videochat Lucky Studio Iaşi. Sunt pasionată de fotografie şi de tot ceea ce ţine de modă, de portrete şi de oameni.

  Astfel că, după ce am absolvit cursurile facultăţii de artă fotografică din Iaşi de la Universitatea George Enescu, am decis să îmi şi caut de muncă, asta la un an după ce am făcut internship la diverse studio-uri foto din judeţ. Şansa mi-a surâs într-o zi frumoasă de toamna, când am fost contactată de o doamnă de la studioul de videochat Lucky Studio. Ştiu că sună ciudat să fii sunat de la un asemenea studio, tocmai tu care nu ai avut vreodată vreo tangenţă cu domeniul, însă mi-am dat seama în curând de ce mă caută tocmai pe mine.

  Fotografă în videochat

  Doamna s-a prezentat a fi managera studioului de videochat Lucky Studio Iaşi şi mi-a spus că a obţinut numărul meu de la o cunoştinţă de a ei, profesor de arte la universitatea unde am absolvit eu. Mi-a mai precizat faptul că i-am fost recomandată de acest domn de la universitate tocmai pentru că am avut parte de rezultate excelente la cursuri şi deoarece acesta ştia că îmi caut de muncă în zonă.

  Am rămas puţin suprinsă pentru că nu ştiam de ce ar avea nevoie un studio de videochat de mine, de un fotograf. Însă, mai târziu, după ce m-am şi întâlnit cu doamna managera, mi-a spus că îşi doreşte să creeze pentru afacerea ei o echipă numai de femei, femei calde, profesioniste în domeniile lor de activitate şi care să ştie să lucreze cu oameni. Oferta ei mi s-a părut nemaipomenită, am cunoscut şi restul personalului, o parte dintre modele şi aşa ne-am închegat ca echipa Lucky Studio Iaşi. Ţin să mai precizez încă un lucru, videochatul nu ţine numai de a fi model de videochat şi a conduce afacerea, ci şi de un fotograf, de o echipă de make-up artişti şi de hair-stylisti, de contabili, dar şi de HR şi şoferi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img