More
  AcasăConfesiuniCâştiguri şi bonusuri peste aşteptări la Lucky Studio

  Câştiguri şi bonusuri peste aşteptări la Lucky Studio

  Poate că pare deja un clişeu, sau poate că pare prea frumos pentru a fi adevărat. Unele cred, altele nu, însă eu una vă pot spune sigur: din jobul de model de videochat am ajuns să câştig mai mult decât bine.

  Ce şanse de câştig ţi se oferă la noi în ţară? Mai ales atunci când eşti studentă, trebuie să te întreţii cu chirie sau cămin, mâncare, îmbrăcăminte şi toate celelalte? Nimeni nu te angajează, dacă o fac primeşti un salariu de nimic, pe deasupra ţi se mai cere şi experienţă – de unde să poţi îndeplini atâtea cerinţe?

  Şansa ce mi s-a oferit mi-a deschis noi orizonturi. Lucky Studio şi jobul de model pe care îl am în momentul de faţă m-au ajutat să ies din impasul financiar în care mă aflam. Ştiţi cu toate ce înseamnă viaţa de studentă – nu e atât de roz pe cât pare. Dacă îţi doreşti cel mai mult să scapi de părinţi şi să reuşeşti pe cont propriu, află că nu e chiar atât de uşor. După cum spuneam, am avut o reală şansă să mă angajez la Lucky Studio.

  Ce este Lucky Studio? – veţi întreba. Este un studio de videochat în care lucrează doar fete şi femei, în care nu calcă absolut nici un bărbat. Un mediu feminin, în care accentul cade pe feminitate, pe frumuseţe, pe cum poţi să te pui în valoare ca admiratorii tăi să te caute doar pe tine.

  Cât poţi să câştigi? – asta e o altă întrebare care pentru multe dintre voi prezintă interes. Vă spun din propria mea experienţă de model angajat de 3 luni de zile: mai mult decât v-aţi aştepta. Cele ce au mai fost angajate ştiu ce înseamnă să primeşti salariul la sfârşitul lunii şi în câteva zile  banii să fie gata. Cum ar fi să primeşti aceiaşi bani într-o singură zi? Eu una am reuşit din prima tură de munca să încasez 358 lei – nici mie nu îmi venea să cred! Prima tură de muncă la Lucky Studio mi-a adus în mana bani pentru care alţii muncesc 2-3 săptămâni. Sună bine, nu?

  Să vă spun puţin şi despre bonusuri – le primeşti la angajare, apoi zilnic, săptămânal şi lunar – în funcţie de realizări. La angajare, în functie de perioada pe care semnezi contractul, primeşti bonusuri sub formă de servicii – machiaj, coafură, şedinţe foto, toate oferite de studio pentru ca tu să nu mai ai grija pregătirilor. Ţi se oferă şi cursuri gratuite de limbi străine de circulaţie internaţională pentru a putea conversa mai uşor cu admiratorii. Apoi vin bonusurile pe realizări – dacă depăşeşti anumite bareme sau propriile realizări eşti din nou recompensată. Ştiu că sună parcă ireal, dar vă spun că aşa e. Veniţi la Lucky Studio să vă convingeţi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img