More
  AcasăHeyluxHeylux a devenit cel mai cunoscut studio, e de neintrecut!

  Heylux a devenit cel mai cunoscut studio, e de neintrecut!

  Daca acum cativa ani la Heylux au fost angajate zeci de fete, in momentul actual, daca ar exista destul spatiu, s-ar angaja mai bine de jumatate de tara. Din toata populatia Romaniei, sunt sigura ca mai bine de jumatate a auzit deja de videochatul la Heylux si dintre acestia, majoritatea femeilor ar fi tentate sa se angajeze.

  Chestia e ca Heylux este exclusiv feminin, deci ar putea sa ajute numai si numai fetele sa castige bani. Poate este un castig sau o pierdere, cine stie, dar eu stiu ca ma simt bine sa lucrez doar cu femei alaturi de Heylux. Ma simt mai naturala, mai in largul meu, pentru ca stiu ca si celelalte fete care lucreaza aici sunt tot ca mine si ne intelegem una pe alta.

  E mai bine ca la Heylux lucreaza numai femei, ma simt altfel

  Nu ca as avea ceva cu sexul opus, Doamne fereste, dar e bine stiut ca ei nu prea inteleg femeile. De acord? Asa ca mai bine am coltisorul meu de rai la Heylux, unde suntem angajate noi, femeile, si ne putem bucura de micile placeri care ne fac fericite.

  In final, cu toate avem nevoie de o escapada, ca sa ii zic asa. Si ce poate fi mai ideal decat jobul la Heylux, care este si relaxare si job in acelasi timp. Adica ma pot distra si castiga bani simultan, iar asta ma aduce intr-o situatie in care-s mereu pe plus, nu pe minus.

  Asa imi vad de treburile mele, castig banii mei, cumpar ce vreau din ei si nu-s nevoita sa dau explicatii. Cea care are mai mult de castigat din povestea asta sunt eu, ca-s model de videochat aici. Ca nu e vorba numai ca am castiguri de la 5800 de lei in sus in fiecare luna.

  Heylux are si multe motive sa fie cel mai apreciat studio

  E vorba ca in acest timp mai am si transportul asigurat, am si sedintele de infrumusetare asigurate in fiecare luna, sedinte foto, sedinte de make-up care ma fac aranjata inainte de a ma loga, am si bonusuri de performanta in fiecare saptamana care ma motiveaza sa castig mai mult, si am avut chiar si bonus de angajare.

  Ca sa nu mai mentionez si banii primiti la interviu, cei 400 de lei pentru ca am decis sa lucrez la Heylux. Nu e de mirare ca Heylux este cel mai cunoscut si apreciat studio de videochat din Romania, la cate avantaje prezinta si la ce frumos este aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img