More
  AcasăPreziosaAi crezut vreodata ca exista joburi ca la Preziosa, unde castigurile n-au...

  Ai crezut vreodata ca exista joburi ca la Preziosa, unde castigurile n-au limita?

  Daca pana acum n-ai stiut ca sunt locuri de munca in Romania unde castigurile chiar n-au limita, acum sigur stii pentru ca-ti spun eu. Joburi precum cel de model de videochat de la Preziosa sunt cele care asigura viitorul oricarei iesence, oricarei romance care isi doreste o situatie financiara buna, de care sa fie multumita.

  In acest studio de videochat din Iasi in care discretia este absoluta, castigurile sunt atat de mari, incat uneori nu au limita. Atat cat vreau sa castig, aia castig. Ba chiar sunt sustinuta de echipa de femei de la Preziosa sa castig cat mai mult, pentru ca e in beneficiul meu.

  Trebuie doar sa castig peste 600 lei saptamanal ca sa primesc bonus

  Cu cat castig mai mult, cu atat sunt premiata mai mult de fetele de la studio, care au pregatit cate un bonus in fiecare saptamana pentru mine. De fiecare data cand depasesc macar 600 de lei saptamanal, primesc un bonus frumos din partea fetelor de la studio, in fiecare duminica.

  Motivatie am din toate partile, numai ambitie si vointa sa am, pentru ca ajutor si suport am oricand doresc. Am tot ce-mi doresc cu jobul de la Preziosa, de fapt. In acest studio, dupa cum spuneam, eu am castigat banii pentru care altii muncesc ani si ani.

  Am castigat banii care mi-au adus bucurii, care mi-au adus obiecte materiale la care am visat mult timp dar mi-au adus si liniste, pentru ca nu mai sunt stresata in permanenta din cauza banilor. Mai mult de atat, de fiecare data am constatat ca daca imi propun sa castig mai mult, castig.

  Bonusurile din videochat sunt mari, iar la Preziosa se castiga fara oprire

  Limita este impusa doar de mine, sincera sa fiu. Sunt fete care au ajuns si la castiguri de zeci de mii de dolari pentru ca au avut rabdare si pentru ca au experienta. Ele si-au dorit si au putut. Daca eu imi doresc, crezi ca n-o sa pot? Sau tu, daca iti doresti, crezi ca nu poti sa castigi zilnic intre 400 si 2.000 de lei la Preziosa?

  Bineinteles ca poti, orice model de videochat poate, daca asta vrea. Vezi ca eu vorbesc de sume de care n-ai auzi nicicand la alte joburi in Iasi? Pentru ca numai in studiouri precum acesta sunt libera sa castig cat vreau si cum vreau. Pana acum aveam un salariu amarat, acum cu videochatul la Preziosa am venituri pe care eu mi le impun. Crezi ca imi lipseste ceva? Niciodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img