More
  AcasăHeylux6.000 de lei bonus saptamanal la Heylux? Chiar este posibil?

  6.000 de lei bonus saptamanal la Heylux? Chiar este posibil?

  Hai ca stiu ca se castiga bine din videochat la Heylux, dar CHIAR ATAT DE BINE? Scuze daca par socata, dar… stai, de fapt chiar SUNT socata :))). Cum Dumnezeu sa se castige atatia bani dintr-un job atat de usor? nici nu stiu de ce ma mai mir, ca eu n-am nici 6 luni la Heylux si deja am castiguri de peste 1.700 de lei saptamanal.

  Saptamanal, nu lunar, fii atenta. Ca inainte nici lunar nu castigam 1700 de lei la compania la care lucram, iar la Heylux am asta in fiecare saptamana, poate chiar si mai mult. Deci, nici nu stiu de ce ma mir, sunt model de videochat nou si tot castig atat cat n-as fi sperat vreodata in viata asta.

  Eu castig peste 1.700 lei saptamanal la Heylux, dar tot e putin

  heylux iasi
  heylux iasi

  Dar nu te gandi ca eu pentru aceste castiguri ma arat atat de socata sau mirata :))). Eu sunt abia incepatoare, mai am multe de invatat si nu ma grabesc nicaieri. Eu vorbeam de fetele care au mai multa experienta la Heylux, care au ajuns la niste castiguri de ma socheaza, nu alta.

  Cred ca nici directorii de companii nu castiga atat de bine precum unele fete de la Heylux. Dar nu te gandi ca-s invidioasa pe ele sau ceva, pentru ca n-am de ce. Eu chiar ma bucur, de fapt, pentru ca daca ele castiga banii acestia, inseamna ca si eu voi castiga candva.

  E un fel de garantie pentru mine, asa ca stau fara stres. Sigur acum ai in minte “Banii acestia, ce bani? Despre ce bani vorbeste?”. Recent, am avut placerea de a discuta cu unele din cele mai bune modele de videochat de la Heylux si poate chiar din Romania.

  Alte modele mai vechi castiga si 10.000 lei saptamanal la Heylux

  heylux iasi
  heylux iasi

  Le-am intrebat despre castiguri si despre modul lor de a lucra, poate mai invat si eu una alta. La aceasta intrebare a urmat socul meu despre care vorbeam la inceput. Raspunsul unora m-a uimit, pur si simplu. Acestea castiga peste 10.000 de lei saptamanal, iar pentru banii acestia mai primesc cate un bonus de 6.000 de lei, bonus de performanta, in fiecare saptamana in care castiga banii acestia.

  16.000 de lei, intr-o saptamana… pe bune? PE BUNE?! Doamne, ce nebunie. Intr-adevar, fetele acestea au muncit mult pentru a ajunge aici, da’ tu-ti dai seama? Fetele astea isi pot cumpara o masina in fiecare luna :))). Daca ele castiga asa doar intr-o saptamana… Eh, mai am ceva pana sa le ajung, dar nu-mi pierd speranta!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img