More
  AcasăPreziosaCe mi-a adus prima luna de videochat la Preziosa?

  Ce mi-a adus prima luna de videochat la Preziosa?

  Daca ti-as spune ca intr-o singura luna de angajare la Preziosa, te-ai putea alege cu o suma de bani drept bonus (de pana la 13.000 lei), un castig intre 4.500 si 5.000 de lei din prima si cateva bonusuri de performanta, ce ai crede? Iar pe langa asta, pune in calcul si faptul ca o sa fii machiata zilnic, aranjata, rasfatata si tratata ca o printesa, cum am fost si inca sunt si eu.

  Pentru mine, a fost clar totul din prima luna de angajare la Preziosa. Am stiut din prima ce vreau de la viata si ce vreau de la acest loc de munca, ce mi-a adus numai avantaje fara sa fac mare lucru. A fost chiar esential pentru mine sa pot avea parte de lucrurile mentionate mai sus chiar din prima luna, pentru ca a insemnat ca mi-a fost garantat ceva.

  Din prima luna lucrata la Preziosa am inteles ce inseamna banii

  angajare preziosa
  angajare preziosa

  Mi-au fost garantate castigurile, mi s-a garantat un mediu de munca frumos si primitor, mi s-a garantat corectitudine, legalitate si discretie inainte de toate. Oricarei femei ii place sa stie ca se afla in siguranta, iar eu sunt in siguranta mereu cu jobul de la Preziosa, pentru ca ei s-au asigurat sa-mi arate asta de la inceput.

  Crezi sau nu, pana si faptul ca am transport din partea studioului imi garanteaza siguranta, pentru ca ajung mereu la studio si apoi acasa in siguranta. Dar nu despre asta vorbeam… Ca daca ar fi sa fac o lista de cate lucruri imi aduce locul de munca de la Preziosa, n-o mai termin pana maine.

  Fara exagerare, chiar e un job super ok daca stii cum sa-l iei, daca stii ce vrei de la viata si te ambitionezi sa ai o cariera si multi bani. Eu abia aici mi-am dat seam ace poate insemna evolutia si cariera in viata mea, inca de tinerica. O luna la Preziosa mi-a demonstrat asta.

  N-o sa-ti vina sa crezi cati bani am castigat din videochat in Iasi!

  Sa-ti spun despre ce vorbesc… Ce alt job in Iasi iti mai da, dupa 30 de zile lucrate un bonus de angajare de pana la 13.000 lei cash, iar in timpul asta sa mai castigi si bani zilnic? Eu, dupa 30 de zile la Preziosa, m-am trezit cu sume imense de bani in mana, sume pe care nici in cateva luni nu le-as fi avut cu alt job.

  Daca am avut un bonus atat de mare, iar castigurile din prima luna au depasit 4.000 de lei, faci tu calculele sa vezi ce mi-a adus acest job chiar de la inceput…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img