More
  AcasăDespre videochatLimbajul trupului în videochat

  Limbajul trupului în videochat

  De obicei când ne gândim la succesul fetelor în videochat Iași, ne imaginăm anumite fete care câștigă datorită aspectului fizic sau a simplului fapt că fac ceva în mod deosebit.De fapt, nu este așa. De câte ori ați încercat să ascundeți ceva si v-ați dat de gol datorită gesturilor?

  Este absolut normal faptul că trebuie să ții cont de multe aspecte în acest domeniu make-up, ținute, zâmbetul etc. Unul dintre aspectele importante este și limbajul trupului de care trebuie să ținem cont. Este adevărat că o comunicare eficientă aduce mai mulți bani, însă trebuie să fii atentă și la comunicarea nonverbală ( gesturi, mimică).

  Modul în care membrii te percep pe site, are un rol important în câștigarea banilor. De asemenea, atenția ta trebuie să fie focusată nu doar asupra ta, ci și asupra membrului respectiv, deoarece îți va fi mult mai ușor să înțelegi ce îți transmite. Comunicând în scris cu ei, poți doar să anticipezi, însă dacă el dorește să îl vezi, deja este o cale mult mai ușoară pentru tine.

  Este important să anticipăm comunicarea nonverbală atât în viața personală cât și cea profesională. Noi, femeile de la Lucky Studio îți explicăm cum poți să recunoști comunicarea noverbală și cum te poți folosi de aceasta.

  Ochii. În fața camerei contactul vizual este foarte important. NU ezitați să priviți în cameră, deoarece pare ca și cum ați privi acea persoană fix în ochi. Le recomandăm fetelor să realizeze acest exercițiu. Puteți încerca și voi să priviți în monitor, după care să priviți direct în cameră. Atunci când vă uitați în ochii persoanei, le transmiteți siguranță și faptul că sunteți o persoană deschisă. Dacă evitați contactul vizual, le da-ți senzația faptului că sunteți nesigură și că îi ascundeți ceva.

  Mâinile. În unele momente nu ne dăm seamă cum gesticulăm, sau ce poate însemna asta pentru persoana din fața noastră. Încercați să nu gesticulați foarte mult atunci când comunicați. De ce? Deoarece îi poate obosi și de asemenea atenția va fi asupra mâinilor, și nu aspura mesajului transmis. Încearcă să îți ții mâinile într-o poziție cât mai neutră și umerii relaxați.

  Picioarele. Încearcă să adopți o poziție cât mai relaxată, nu incomodă. Trebuie să îți convingi membrii de faptul că tu ai încredere. Trebuie să îi convingi de postura ta.

  Tonalitatea vocii. Este una alt aspect important de care trebuie să ținem cont atunci când suntem online. Un ton înalt al vocii poate speria membri. Cred că nici tu nu își dorești asta.În schimb un ton cald, poate atrage mai mulți membri. Ce poate fi mai frumos decât o voce suavă, cu care să își facă plăcere să discuți. Un ton ridicat, poate transmite duritate, însă un ton cald, poate atrage  și poate să ii facă pe membri să se simtă confortabil.

  Nu uitați faptul că prima impresie contează. Pentru unii membri aceste semneze îi atrag la un model de videochat. Important este să înțelegem această tehnică de citire a oamenilor, chiar dăcă este virtual.

  Trainerele noastre sunt bine puse în temă cu tot ceea ce înseamnă limbajul trupului. Te pot sfătuit și ajuta în orice moment. Haide și tu la Lucky Studio! Fii liberă să faci bani. Contactează-ne la 0742.286.286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img