More
  AcasăHeyluxHeylux e o moda pe care toate iesencele o practica astazi

  Heylux e o moda pe care toate iesencele o practica astazi

  In Iasi, studentele nici nu se mai streseaza sa caute alte joburi, pentru ca majoritatea prefera sa fie modele de videochat in studiouri ca Heylux. Stiu ele de ce vor asta, lucrul acesta e clar. Ca de n-ar avea motive bune sa aleaga acest studio de videochat inaintea oricarui alt job in Iasi, nu ar alege.

  Sunt fete destepte, traim intr-o alta epoca, lumea nu mai e asa usor de pacalit. Ca multa lume are impresia ca sta cineva sa le pacaleasca pe fete sa se angajeze ca modele, dar nu mai e ca in  trecut “orice zboara se mananca”. Acum fetele sunt informate, sunt istete, stiu ele ce stiu.

  De fapt, motivul principal pentru care toate aleg videochatul la Heylux este ca a devenit un trend. Stiai ca e la moda sa fii model de videochat la Heylux? Daca inainte lumea se uita urat sau mai comenta cand venea vorba de acest domeniu de munca, acum nimeni nu mai are nimic impotriva acestuia.

  In ziua de azi toti ar dori un job asa ca acesta de aici

  Multa lume ar vrea sa fie in locul fetelor de la Heylux, despre ce vorbim… cum sa se uite urat sau sa mai judece, cand aud de peste tot ca aceste fete castiga intr-o zi cat un salariu lunar? In ziua de azi toata lumea cauta sa faca bani cat mai usor si repede, iar metoda perfecta e Heylux.

  Alaturi de studioul acesta si eu am scapat de muncile grele, de stresul zilnic, de grijile permanente cu banii, de tot ce ma agita. Imbatraneam mai repede decat imi era vremea cu vechile mele joburi in Iasi, si acum cu Heylux simt ca intineresc, fiindca nu exista zi in care sa n-am succes la bani aici.

  Ori ca lucrez de dimineata, de la amiaza, ori ca lucrez pe tura de noapte, banii sunt in permanenta la mine in portofel, stiu ca mereu voi castiga macar 100, 100 si ceva de dolari intr-o zi aici.

  Putine ore de munca si multi bani, asta e premiza aici la studio

  Si cu toate acestea, imi pot face timp si de altceva, pentru ca aceste sute de dolari le castig in doar 7 ore pe zi, iar restul orelor imi raman mie, pentru a face ce vreau cu timpul meu. Pot merge la facultate, pot iesi afara, la restaurant, cu prietenii, la spa, la masaj, oriunde vreau eu, timp si bani sunt acum din plin.

  De ce sa nu fie un asemenea job in Iasi un trend, cand pana si transportul este asigurat, alaturi de cazare, machiaj gratuit zilnic si profesionalism total?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img