More
  AcasăHeyluxJobul de la Heylux am uimeste in continuare cu sume de bani...

  Jobul de la Heylux am uimeste in continuare cu sume de bani uimitoare

  Chiar de este un an si cateva luni de cand sunt model de videochat la Heylux, echipa de aici reuseste sa ma uimeasca mereu. Eu sunt mai veche aici si am avut parte de foarte multe beneficii cand m-am angajat aici, insa fetele noi care vin… le invidiez, sincer :))) Ca-n acest an s-au schimbat multe la Heylux Iasi.

  De exemplu, orice fata noua care vine la Heylux. Sau nu… Stai… Sunt atatea lucruri de spus ca pana si eu ma pierd. :))). Deci, orice fata care vine la interviu la Heylux are parte de suma de 250 de lei, fie ca se angajeaza sau nu. Eu am spus ca le invidiez fiindca atunci cand am venit prima oara la interviu, eu am primit 100 de lei doar.

  Lucrurile se schimba la Heylux… Din bine in mai bine

  bani la heylux
  bani la heylux

  Deci, lucrurile se schimba chiar si de la luna la luna la Heylux, dar doar in bine. Cine stie cat vor primi fetele la interviuri in cateva luni. Cat un salariu! :)))) plus ca atunci cand eu m-am angajat la Heylux, castigurile zilnice erau intre 300 si 800 de lei, acum s-a trecut la niste castiguri intre 400 si 2000 de lei.

  Fetele noi care se angajeaza aici au mult noroc, mai ales ca si bonusurile au crescut. Cat timp am lucrat eu, bonusurile saptamanale primite erau pana in suma de 6000 de lei, iar acum au crescut si pana la 9000 de lei. Sa ma fac inteleasa: un model de videochat de la Heylux poate primi un bonus in fiecare saptamana care poate ajunge pana la 9000 de lei, cu cat mai mari are castigurile.

  Si toate acestea in timp ce ne bucuram de servicii precum: transportul zilnic asigurat, make-upul si sedintele foto/video, trainingul in videochat, cursurile de limba engleza si chiar franceza si, pentru cine doreste, cazare gratis timp de 2 luni.

  Fetele noi care vin la Heylux sunt niste norocoase!

  bani la heylux
  bani la heylux

  Iar daca-mi amintesc bine, cand m-am angajat eu nu stiu daca bonusurile de angajare erau asa mari ca acum. Acum, insa, cel mai mare bonus de angajare ajunge pana la 13.000 lei cash, primiti pentru faptul ca te angajezi la Heylux si gata.

  Ce pot sa mai spun eu? Heylux ma uimeste intr-un mod placut mereu, n-am ce spune. De cand sunt aici n-am avut niciun motiv de repros si orice fata se angajeaza aici se poate simti norocoasa. Eu am spus, chiar le si invidiez ca au parte de atatea beneficii!:))

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img