More
  AcasăHeyluxPovestea mea la Heylux are un farmec aparte, iubesc acest studio

  Povestea mea la Heylux are un farmec aparte, iubesc acest studio

  Cu riscul de a-mi aduce de una singura o gramada de comentarii la adresa mea, vreau sa spun doar atat: iubesc acest studio de videochat, iubesc Heylux si iubesc sa fiu model aici! Chiar daca o sa apara comentarii peste comentarii, de la oameni care nu cred, de la oameni care au impresia ca-s platita sa spun asta… nu-mi pasa.

  Cel putin eu-mi fac datoria de a povesti o experienta personala in videochat, ca poate mai ajut si pe alte fete care au fost in situatia mea. In fond, cui nu ii place ce zic eu, sa nu citeasca, asa-i? Adica oamenii care au de comentat de ce intra pe aceste site-uri, ce cauta aici?

  E usor sa dai de “Heylux”, ca toate fetele au auzit de studio in Iasi

  Ma gandesc ca pe aceste site-uri intra mai mult lumea interesata de acest domeniu, nu interesata sa critice si sa comenteze despre niste necunoscuti. Dar e inevitabil sa nu dai si peste oameni din acestia, pentru ca Heylux a ajuns sa fie atat de cunoscut, incat este peste tot pe internet.

  Vrei, nu vrei, odata si-odata tot dai de numele Heylux pe Google, macar de 2-3 ori. Fie apar linkuri catre site, fie apar linkuri catre un forum de videochat sau pur si simplu povesti ale fetelor care lucreaza sau au lucrat la Heylux. Este plin internetul de asa ceva, asa ca n-ai cum sa n-auzi macar o data in viata de supranumitul “cel mai bun studio de videochat din Iasi, Heylux”.

  Cat despre mine… Am venit la Heylux cand n-aveam nimic si ei mi-au oferit totul. Tocmai ce-mi pierdusem casa in care stateam in chirie si nici alti bani nu mai aveam, nu voiam sa apelez la nimeni, nu voiam sa cer ajutor. Doar ce vazusem oferta celor de la Heylux cu cazarea gratis si mi-am zis ca mai bine asa, decat sa cer ajutorul cuiva care poate o sa-mi reproseze asta pe viitor.

  Am venit fara nimic la Heylux si acum am totul

  Am preferat sa ma descurc de una singura, iar Heylux a fost singurul studio dispus sa ma urmeze in acest drum. A fost greu, de ce sa mint, dar pana la urma, rezultatul a fost uimitor. Iti dai seama ca primele luni n-au fost cele mai simple, pana m-am acomodat cu videochatul si pana am invatat una, alta.

  Dar am inceput prin a beneficia de cazarea si transportul gratuit oferit de acestia, de care aveam mare nevoie, ca mai apoi sa nu mai am nevoie de aceste lucruri, castigand de una singura peste 530 de lei intr-o zi, plus bonusul saptamanal de 1000-1500 de lei.

  Ce pot spune, mi-am incercat norocul acolo unde poate nimeni n-ar crede ca pot, iar apoi am ajuns la nivelul cel mai inalt al vietii mele. Nici nu incape indoiala ca iubesc Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img