More
  AcasăPreziosaLa Preziosa, castigurile zilnice depasesc 400 lei. Nu-i asa ca ti-ar placea...

  La Preziosa, castigurile zilnice depasesc 400 lei. Nu-i asa ca ti-ar placea si tie sa ai atat?

  Am vazut acum ceva timp un video cu o fata care spunea ca lucra in Bucuresti la un studio de videochat si ca ii era foarte greu si asa mai departe. Si… Sincer, ma uitam la ea mirata si nu intelegeam ce i se parea ei asa de greu, ca eu lucrez la cel mai discret si bun studio de videochat din Iasi, numit Preziosa, si nu mi se mai pare asa de greu.

  Si totusi… lucrez intr-un studio foarte cunoscut. As putea spune si eu ca e foarte greu, sa ma plang, bla bla. Dar de ce sa o fac? De ce sa mint? In fine, ca eu n-am de unde sa stiu in ce conditii lucra fata aia in Bucuresti, e treaba ei. Dar eu stiu ce conditii am eu de cand sunt model de videochat la Preziosa Iasi.

  E simplu sa castig 400 lei zilnic la Preziosa

  De altceva nici ca ma mai intereseaza. Dar asa, ca idee generala, videochatul ar trebui sa fie usor. Nici nu stiu de ce se sperie unele fete, pentru ca eu la Preziosa, de exemplu, am voie sa fac tot ce-mi place, tot ce vreau. Daca nu vreau sa fac ceva, nu fac. Sunt libera sa spun si sa fac ce vreau.

  Ce sa nu mi se para usor in asta? Ce e asa greu in a-mi alege un program de munca asa cum am eu chef, sa vin la studio cand am chef, sa stau 8 ore online si sa ma intorc acasa cu sume de bani de peste 400 de lei? Sincer, tie ti se pare greu?:)))

  Vezi situatia asa: vii la Preziosa, cum vin si eu (cu o masina de la studio care se ocupa de transportul gratis), te machiaza o fata angajata de studio, intri in camera de logare aranjata frumos, dai cateva zambete in fata camerei, razi cu admiratorii online, le faci jocul si te joci cu cuvintele si cam aia e.

  Un loc de munca mai usor ca in videochat nu va exista niciodata!

  Asta fac eu, cel putin. Chiar nu stiu ce facea fata aia de i se parea asa greu:))). Si plus de asta, castig si mai mult decat ea, sunt sigura. La Preziosa, oricine castiga mai mult. 1000 de dolari cred ca e minimul pe care orice fata il castiga in acest studio de videochat din Iasi. Tu vezi vreun motiv de repros in acest loc de munca? Exact, nici eu nu vad, nu la Preziosa, unde sunt atat de fericita!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img