More
  AcasăHeyluxDatorita jobului de la Heylux am vazut Venetia!

  Datorita jobului de la Heylux am vazut Venetia!

  De cand am visat eu sa calatoresc in jurul Europei, of Doamne! Si cat de scumpe erau aceste dorinte ale mele pana sa vad avantajele jobului de la Heylux Iasi. O simpla vacanta in Venetia ma costa vreo 400 de euro, cu tot cu drum si cazare, si toate cele. Asta fara sa mai iau in calcul si alte cheltuieli.

  Pai eu voiam sa calatoresc in fiecare luna sau macar o data la doua luni. Cum sa fac asta, daca salariul meu era de 250 de euro, cam asa? In bani romanesti, cu putin mai mult de 1000 de lei. Ce sa fac eu cu banii acestia, cand abia ma puteam intretine cu ei? Imi trebuia altceva…ceva mai bun.

  Fara locul de munca de la Heylux nu aveam bani de vacante

  Acel ceva este, evident, locul de munca de la Heylux Iasi, care m-a ajutat cu toate nevoile pe care le-am avut pana acum. Daca pana la Heylux n-am reusit nici sa ies din Romania in vacanta, odata cu angajarea la Heylux am reusit deja sa vad mai bine de 7 locatii frumoase ale Europei.

  Primul loc in care am fost era, bineinteles, Venetia. Am mentionat si mai sus de asta si prima mea vacanta pe care mi-am luat-o a fost acolo. 7 zile de vis in Venetia, care m-au cucerit intru totul cu peisajele si frumusetea de acolo. Am avut parte si de rasfat si de lucruri fine, pentru ca acum castigurile mele de la Heylux depasesc usor 1800 de euro lunar.

  Dupa Venetia, au mai urmat alte locatii de vis. Cu banii sigur nu te mai intrebi cum am reusit, pentru ca am zis mai sus ce castiguri am la Heylux. Deci, am lamurit aceasta dilema. Dar sigur te intrebi cum am avut atata timp pentru a merge in mini vacante, daca m-am angajat ca model de videochat la Heylux.

  Programul de munca e foarte flexibil, pot lucra oricand vreau

  Pai tocmai. Sunt model de videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi. Asta atrage dupa sine si anumite privilegii, cum ar fi programul de munca flexibil. Videochatul imi aduce atata timp liber cat n-am avut in viata mea, trebuie s-o spun. Eu sunt cea care decide cum este programul meu de munca la Heylux.

  Si-l fac in asa fel incat sa fie in avantajul meu. Sa calatoresc cat mai mult si sa cheltui banii pe vacante si distractii cat mai multe, ca doar o viata am!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img