More
  AcasăHeyluxAm primit 2.000 lei la Heylux doar pentru ca mi-am ajutat o...

  Am primit 2.000 lei la Heylux doar pentru ca mi-am ajutat o prietena

  Situatia mea actuala e simpla si a fost mereu: m-am angajat la Heylux pentru ca aveam nevoie de bani si nu voiam sa aleg un job in Iasi care nu-mi ofera decat minimul pe economie, plus multe ore de munca. Voiam ceva lejer, usor si accesibil mie, din care se castiga multi bani. Am vrut calea usoara, recunosc.

  Dar atata timp cat imi merge pe calea usoara si Heylux este metoda prin care pot castiga bani in fiecare zi cat mai usor, de ce sa refuz asa ceva? Exact acum 2 luni m-am angajat la Heylux si castigurile pe care le-am avut in aceste luni lucrate aici au insumat toate castigurile pe care le-am avut in mai bine de jumatate de an la vechiul job in Iasi.

  Ce poate fi mai placut decat sa castigi bani zilnic dintr-un job in videochat?

  Acum intelegi de ce aleg calea usoara cu Heylux? Pentru ca e videochat si pentru ca e usor! Iar banii nu-mi lipsesc, bineinteles. Prefer de mii de ori sa castig 300 de lei zilnic la Heylux, decat 900 de lei lunar in alta parte. Si consider ca orice fata desteapta, care stie ce doreste de la viata ar prefera asta.

  Partea misto este ca eu am vrut sa-mi ajut o prietena, asa ca i-am recomandat si ei Heylux. I-am zis de castigurile mele zilnice din acest studio de videochat si de faptul ca e super usor si discret, iar ei i-a placut ideea. La urma urmei, e un studio feminin, conditiile de munca sunt excelente, bonusurile de performanta mari si de castiguri nici nu mai spun!

  Cu toate acestea si cu plusul de a ma avea pe mine langa ea ca si prietena a ei, ea a acceptat sa mearga la un interviu la Heylux Iasi. Odata cu angajarea ei in videochat la Heylux s-a intamplat ceva neasteptat, ce nu credeam ca e adevarat.

  Mi-am ajutat prietena sa se angajeze la Heylux si am primit 2.000 lei

  Heylux m-a intampinat cu un premiu de 2.000 de lei dupa ce prietena mea s-a angajat la ei, in semn de multumire pentru ca am ajutat-o sa aleaga acest studio de videochat din Iasi. Practic, eu doar am vrut sa ajut si am primit si bani pentru asta. De asta ce spui? Eu as zice ca este super!

  Imediat ce mi-am primit premiul de 2.000 de lei de la Heylux, am mers direct in Palas unde mi-am cumparat o poseta si o pereche de pantofi noi nouti, de firma. Am zis ca daca tot am primit un premiu, sa ma bucur de el, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img