More
  AcasăPreziosaCeea ce fac la Preziosa ma ajuta sa-mi construiesc un viitor

  Ceea ce fac la Preziosa ma ajuta sa-mi construiesc un viitor

   

  Cand te gandesti la un viitor, nu-ti vine in minte ceva usor, ceva frumos sau care iti va aduce satisfactii enorme, ci mai degraba ceva pentru care va trebui sa faci multe sacrificii. Multi nici nu se gandesc la viitor pentru ca inseamna o durere imensa de cap pentru majoritatea romanilor. Si-asa e. Ce viitor sa ai in Romania?

  In mod normal, ar trebui ca atunci cand privim catre viitor, chiar sa vedem lucrurile mentionate de mine mai sus: realizari, lucruri frumoase. Dar cine sa ne ofere lucrurile acestea? Doar daca ni le luam singuri, asa da. In cazul meu, mi-am construit viitorul singura alaturi de Preziosa.

  Videochatul la Preziosa Iasi e singura mea sansa catre succes

  A fost greu la inceput pana m-am adaptat, dar apoi mi-a devenit brusc mai usor cand am inceput sa ma obisnuiesc cu acest job in videochat, cand a inceput sa-mi placa. Am constatat ca e mai bine sa-mi placa un job pentru a putea avea realizari datorita acestuia, ca de nu, nu ajung niciunde.

  Numai ca pentru a putea sa-ti placa un job, la noi in tara se tin cont de mai multe criterii. Din pacate, ajungem sa ne placa un job in functie de banii pe care ni-i aduce. Acesta e principalul motiv dupa care se iau romancele. Recunosc ca si eu ma aflu printre acestea, numai ca diferenta este ca eu la Preziosa am ce iubi.

  Vezi tu…iesencele nu prea isi iubesc joburile ca nu-s bine platite. Iar la Preziosa banii sunt ultima problema, daca as putea spune asa, pentru ca fiind un domeniu in videochat, castigurile sunt multe si mari. Pot fi castiguri fie intre 400 si 2000 de lei zilnic, fie un salariu fix de nici mai mult si nici mai putin de 6000 de lei garantat in fiecare luna.

  Orice castig la Preziosa ma apropie mai tare de un viitor frumos

  Salariul fix este mai mult pentru fetele mai putin indraznete, care nu prea se incred in puterile lor, dar in cele mai multe cazuri, modelele de la Preziosa lucreaza de pe comision, pentru ca le aduce mult mai multe castiguri. De exemplu, pentru fiecare suma intre 2500 si 3000 de lei castigata in 5 zile lucrate la Preziosa Iasi mai primesc si un bonus de pana la 1000 de lei cash la sfarsit de saptamana.

  Comisionul de pana la 80% de la Preziosa are avantajele sale, de asta majoritatea opteaza pentru acesta. E si usor sa-ti vezi viitorul cu ochii cand ai banii acestia in cont. Parca mai ieri ma chinuiam pe 12 milioane lunar si acum am de 5-6 ori mai mult, chiar de 7-8 ori uneori.

  Asta da viata, asta da viitor!

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img