More
  AcasăHeyluxCum m-a schimbat Heylux, dupa angajarea in videochat

  Cum m-a schimbat Heylux, dupa angajarea in videochat

  Cei care gandesc ca videochatul nu poate aduce ceva bun fetelor din ziua de azi, se insala amarnic. Poate n-au cunoscut inca beneficiile si avantajele unui job complet ca model de videochat de la Heylux, sau poate n-au vrut. La fel de incapatanata eram si eu inainte, imi formam propria idee despre ceva si cu aia mergeam inainte.

  Efectiv nu voiam sa mai vad altceva in fata ochilor, nu voiam sa accept o alta idee. Judecam, criticam, ma simteam in masura sa improsc cu noroi in orice sau oricine imi placea. Consideram ca aveam dreptul. Sincer, eram tare ignoranta, acum vad. Pentru ca ma luam dupa ideea mea si probabil asa fac toti oamenii.

  Daca ai fi model de videochat la Heylux, ai intelege multe

  Nu mai avem timp sa vedem lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Adica nu ne punem in locul altor persoane, ca daca ne-am pune, ne-ar parea rau ca judecam aiurea. Eu niciodata nu m-am pus in locul unui model de videochat pana nu m-am angajat chiar eu intr-un studio de videochat.

  Vazandu-ma angajata la Heylux, a trebuit automat sa vad cum este din perspectiva asta, sa vad cum ma simt. Stii cum m-am simtit in primele zile? Ca naiba! Pentru ca poate si eu am avut conceptii gresite despre videochat la inceput si cand am venit la Heylux si am vazut ce e aici, m-a apucat cu regrete.

  Sa vad atat de multe fete dragute, muncitoare, de treaba, istete…care m-au primit cu drag, care mi-au spus povestile lor de viata. Cu toate sunt fete normale! E pacat ca lumea nu-si da seama de asta. Motivul pentru care fetele lucreaza la Heylux este acela evident.

  Bani am destui de cand sunt la Heylux. Dar eu am mai vrut ceva

  Castigurile unui model de la Heylux variaza intre 1000 si chiar 5000-6000 de dolari lunar, acestea castigand pana la 2000 de lei zilnic, printre care si eu. Zi-mi unde in Romania mai poti castiga atat? Nicaieri, asta ziceam si eu! De asta fetele aleg Heylux, e normal!

  Pe mine m-a schimbat intr-un fel in care nu ma vedeam vreodata. Acest job m-a facut mai linistita, mai rabdatoare, mult mai buna si mai intelegatoare. Poate unele fete nu-si doresc asta de la viata. Dar daca nu ne dorim liniste si fericire, atunci ce?

  Ca bani am, am destui de cand sunt model de videochat. Dar eu aveam nevoie de relaxare, de liniste. Si cu jobul de la Heylux parca am inviat, parca m-am readus singura la viata, m-am renascut. N-ai idee ce bine se simte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img