More
  AcasăConfesiuniDespre bonusurile de angajare la Lucky Studio

  Despre bonusurile de angajare la Lucky Studio

  Fetele şi femeile care doresc să se angajeze la Lucky Studio trebuie să afle un singur lucru: ceea ce se spune e pe bune! Vă garantez eu, care lucrez ca model la acest studio din Iaşi, cel mai mare din Iaşi şi unul din cele mai mari la nivel de ţară.

  Oricărei fete, cel puţin unei studente, i se poate părea un vis să câştige undeva în jur de 1000 de euro pe lună. De ce să nu fie un vis îndeplinit? La Lucky Studio ai ocazia asta, să îţi duci toate visele la îndeplinire.

  La primul contract de angajare pe care l-am semnat la Lucky Studio am vrut doar să văd cum evoluează lucrurile şi aşa am ajuns să lucrez de mai bine de 10 luni acolo. Primul contract semnat imediat după interviu a fost unul pe o lună de zile. Desigur mi s-a dat posibilitatea să îmi aleg orele în care să lucrez şi chiar zilele din săptămână – asta m-a ajutat foarte mult pentru că făceam şi facultate. Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc, ci despre bonus. La contract de 1 luna primeşti bonus sub formă de servicii în valoare de peste 1700 lei, constând în make-up, şedinţă foto, transport, cursuri de limbi străine (engleză şi/sau franceză). Nu mai ai grija machiajului pentru că ştii că vei fi aranjată la studio – în plus eşti frumoasă în fiecare zi, dacă alegi să lucrezi în fiecare zi. Nu mai ai grija transportului sau siguranţei, eşti luată de acasă, de la cămin sau de oriunde alegi şi adusă înapoi după terminarea programului la studio.

  După ce s-a încheiat prima lună am trecut la etapa următoare: am semnat un contract pe 3 luni. 3560 lei pachet bonus de angajare am primit la acest contract, pe lângă banii pe care îi câştigam la fiecare tură lucrată, bani pe care îi luam imediat după ce terminam cele 8 ore (sistemul de plată la zi a fost inventat de Lucky Studio tot pentru a oferi siguranţă modelelor că sunt plătite la timp).

  A urmat după aceea un contract de 6 luni – bonusul devine tot mai mare, peste 7300 lei la semnarea contractului. V-am spus că lucrez de mai bine de 10 luni, ceea ce înseamnă că deja s-a terminat şi contractul pe 6 luni. M-am hotărât să trec peste celelalte etape – contract pe 1 an cu bonus de 13480 lei sau pe 2 ani cu bonus de peste 26500 lei şi am ales direct să semnez un contract pe 3 ani de zile. 38880 lei sub formă de bonus din care o parte primiţi cash găseşti mai greu la orice angajator. De aceea vă spun: bonusurile sunt reale, experienţa mea şi a altor fete care lucrează în studio (şi suntem multe) o dovedeşte. Vă invit să încercaţi, cum am făcut-o şi eu. Veţi vedea că nu veţi mai vrea să plecaţi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img