More
  AcasăConfesiuniLa Lucky Studio sunt tratată ca o prinţesă

  La Lucky Studio sunt tratată ca o prinţesă

  Ştiu că poate unele din voi nu mă veţi crede, dar nu îmi pasă. Eu ştiu perfect de ce am parte şi exact aşa pot să descriu modul cum sunt tratată la Lucky Studio – ca o regină, ca o prinţesă, ca un fotomodel ce păşeşte pe covorul roşu şi este tot timpul în lumina reflectoarelor. Vă explic şi cum se întâmplă asta.

  Din punctul de vedere al unei fete care a ajuns prima dată în studio vă voi explica. Desigur că aveam emoţii, era ceva nou pentru mine şi mai ales îmi era foarte teamă că nu voi fi acceptată. Acum mă uit la fetele noi care vin şi mă întreb: oare aşa eram şi eu la început? Da, exact aşa – emotivă, fricoasă, poate cu prea puţină încredere în mine. O săptămână de lucru a fost de ajuns ca să îmi schimb total părerea.

  Spun că eram emoţionată că nu voi fi acceptată pentru că nu am dimensiuni de 90-60-90 cum mă gândeam că se aşteaptă să am. Cu toate astea mi s-a spus că sunt foarte frumoasă, dar că pot fi şi mai frumoasă de atât. Tot timpul este loc de mai bine, însă când am văzut schimbarea, efectul a fost unul de WOW şi cam atât.

  Să trec la subiect şi să vă spun cum sunt tratată ca o prinţesă. În primul rând sunt aranjată de specialiste în makeup şi hairstyle, de fiecare dată înainte de a începe o tură de muncă. Chiar atunci, din prima zi, am fost preluată de fetele de la make-up (nu ştiu dacă v-am spus dar întreg personalul Lucky Studio este compus din femei), aranjată de era să nu mă recunosc – de acolo efectul de WOW. Un alt astfel de efect am avut când am văzut camerele. Mi s-a lăsat posibilitatea de a alege camera în care voi lucra şi efectiv nu puteam să mă hotărăsc. Toate camerele sunt mobilate cu un lux şi un rafinament cum mai vezi numai prin prezentări de pe la TV sau de prin reviste de specialitate în decoraţiuni.

  A urmat încă un WOW – acesta după ce am văzut fotografiile pe care mi le-au făcut fotografele profesioniste de la studio: chiar că nu mă mai recunoşteam. Treptat însă am ajuns să devin din fata neîncrezătoare care eram la început, una foarte sigură pe mine. Nu mai conta că nu aveam dimensiunile de model – eram şi sunt frumoasă şi atractivă, iar acum ştiu şi cum să pun asta în valoare. Totul mulţumită Lucky Studio, totul mulţumită acestui studio premium din Iaşi care mi-a arătat ce înseamnă să fii tratată ca o prinţesă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img