More
  AcasăAngajari videochatSunt model de videochat la Lucky Studio, iar asta e cel mai...

  Sunt model de videochat la Lucky Studio, iar asta e cel mai cool job pentru mine

  De 2 ani lucrez in cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si sunt mai multumita acum ca oricand, pentru ca veniturile mele reusesc sa creasca si acum, dupa atata timp. As fi crezut ca o sa castig zilnic o anume suma pe care o sa o am mereu, dar se pare ca e posibil sa evoluez mereu cu echipa de femei de la Lucky Studio.

  Am inceput de jos, ca orice alt model de videochat. Iti spun eu, cu o experienta de mai bine de 2 ani aici. Sau te gandeai ca vii la studio si-o sa inceapa banii sa curga peste tine, asa pur si simplu? Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, Doamne fereste, dar mai sunt fete care au impresia ca imediat ce se angajeaza ca modele de videochat o sa aiba mii de dolari.

  Ca model nou de videochat, la Lucky Studio se castiga super bine

  Sunt cazuri si cazuri, dar de obicei se castiga multi bani din videochat prin multa rabdare. Asa cum am avut si eu, de altfel. Si uite ca n-am murit din cauza ca am avut rabdare, sunt bine merci si ma indrept catre cariera pe care mi-am dorit-o mereu, cu ajutorul celor de la Lucky Studio.

  Hai sa-ti explic cum a fost pentru mine. Deci, in prima zi am semnat contractul pentru 2 ani de zile (pe care l-am reinnoit anul acesta, apropo), iar dupa 2-3 zile deja lucram ca model. Mi s-a facut prima sedinta foto si-n prima zi cred ca am castigat 170 de lei, daca nu ma insel. Tot e bine, nu?

  Stiam de la Claudia (managera studioului) c-o sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei si n-aveam stres. A urmat trainingul specializat de la Praga, apoi m-au ajutat traineritele de la Lucky Studio in fiecare zi pana am invatat tot ce trebuia sa stiu. La scurt timp, am inceput sa am 240 de lei, apoi 320 si tot asa.

  Am reusit sa castig si pana la 2.000 de lei zilnic

  La 30 de zile de la angajare mi-am primit si cei 9100 de lei cash ca si bonus de angajare si asta m-a motivat. La vreo 2 luni am inceput deja sa am peste 350 de lei zilnic si castigurile mele ajungeau undeva pana la 800 de lei lejer. Acum, de ceva timp, am observat ca am castiguri intre 400 si 2.000 de lei zilnic. Asadar, experienta imi aduce castiguri si-mi va aduce mereu la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img