More
  AcasăPreziosaMarile câștiguri țin de mind-set: în videochat, câștigi cât vrei tu

  Marile câștiguri țin de mind-set: în videochat, câștigi cât vrei tu

  „Cât se câștigă din videochat?” – asta e întrebarea pe care o aud tot timpul. Cumva e și normal să fie așa. Până la urmă, ăsta e motivul principal pentru care fetele aleg jobul ăsta. În același timp, sunt tot felul de mituri urbane despre cât se câștigă din domeniul ăsta.

  Unii zic că se pot câștiga câteva mii de dolari. Alții, că zeci de mii, averi întregi. Pe de altă parte, sunt și persoane care se îndoiesc de dimensiunile astea ale succesului. Ok, hai să vă zic eu cum stă treaba. Că știu ce încasări au fetele și cum reușești ca model.

  Începi cu câștiguri ok, apoi crești constant

  Cazurile în care vine un model la studio și câștigă din prima sume mari sunt rare. Îți spun asta pentru că nu are rost să te alimentez cu povești ambalate frumos. Avem acum la studio un model care după numai câteva perioade reușește să câștig peste 6.000 de dolari la perioadă. 

  Ne bucurăm mult să avem performanțele astea dar, de obicei, nivelul ăsta de succes apare mai târziu. La început, nivelul normal de încasări e undeva pe la 1.500 de dolari la perioadă. Aici vorbesc de modele fără experiență, care abia învață să ABC-ul modellingului.

  Cu un program serios de lucru, organizare și focus, începi să urci. Bineînțeles, contează să fii îngrijită, să investești progresiv în ținute, să vii la cursurile de engleză. Mai ales că-s gratuite și te ajută mult când discuți cu membrii.

  Aportul trainerelor e foarte important pe tot parcursul ăsta. Colegele mele îți arată unde ai de progresat, ce mai ai de făcut. Cu cât le asculți mai mult, cu atât scurtezi drumul către succes. Adică urci mai repede în încasări.

  Și totuși, pe lângă ce facem noi, ca studio, pentru tine, esențial e modul tău de gândire. Deși succesul contează de felul în care arăți în fața camerei, de câte ore stai online, de multe altele, hotărâtor e mind set-ul tău. 

  Aici se face marea diferență între modelele care rămân la 3.000 sau la 5.000 de dolari și cele care se ridică în zona marilor câștiguri. Adică peste 50.000 de dolari la perioadă, sau 100.000 de dolari pe lună. Cu alte cuvinte, da, se pot face mari averi! Dar numai dacă vrei cu adevărat.

  Tu hotărăști dacă ești o învingătoare 

  Ce înseamnă să vrei cu adevărat, să ai mind set de învingătoare? Foarte simplu: să investești mai mult efort decât 90% din celelalte modele. Adică, să lucrezi mai multe ore, să faci mai multe poze și filme, să discuți mai des cu trainerele, să mergi la sală, să investești în ținute atrăgătoare.

  Evident că asta nu e așa ușor. Dar nici imposibil. Dacă alte fete care au tot două mâini, două picioare pot să lucreze la nivelul ăsta, poți și tu. Îți spun asta cu siguranță. Totul pleacă de la minte, de la motivația ta. Îți dorești cu adevărat să faci foarte mulți bani sau te mulțumești cu câteva mii de dolari pe lună?

  Evident că e comod și cu câteva mii. Alte fete din Iași care sunt chelnerițe sau funcționare cine știe pe unde abia visează la sumele astea. Dar tu nu te compari cu ele. Ci cu propriile așteptări. 

  Vrei să îți cumperi apartamente, să strângi pentru copiii tăi bani serioși? Atunci știi ce ai de făcut: multă muncă, organizare ambiție. Și rezultatele vin cu siguranță. Ăsta e și unul din marele avantaje ale videochatului: efortul chiar îți este răsplătit. Tu decizi cât de mult investești ca să obții maximum!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img