More
  AcasăPreziosaDatorita jobului de la Preziosa, plec acasa zambind zilnic, cu multi bani

  Datorita jobului de la Preziosa, plec acasa zambind zilnic, cu multi bani

  S-a inventat locul de munca de la care sa plec cu zambetul pe buze, nu plina de nervi. In sfarsit, YAY! De fapt, s-a inventat acum mult timp jobul de la Preziosa, dar doar ce-am descoperit si eu acest loc de munca in Iasi, nu ma poti blama. De unde sa fi stiut eu despre videochat, daca nu m-a interesat pana acum.

  Dar nici nu m-am dat la o parte cand a venit vorba de ceva nou, adica nu m-a speriat angajarea ca model de videochat la Preziosa. E tot job si acesta, sau nu? Eu zic ca este si ca tot ce fac eu in acest studio de videochat din Iasi e absolut normal si firesc, nici ca n-as putea fi mai mandra de mine.

  Sa castig bani din cuvinte spuse online? Chiar te rog, e placerea mea!

  loc munca preziosa
  loc munca preziosa

  Ma simt chiar mandra ca pot castiga bani din vrajeli si din cuvinte spuse online, pe bune. E distractiv pentru mine sa am admiratori online carora le spun doua, trei vorbe acolo si gata, castig bani. E un job accesibil din acest punct de vedere, usor si foarte placut pentru orice fata ca mine.

  Ca nu e munca fizica, nu stau sa spal, sa curat, nu stau in frig si ploaie, nu stau in mizerie sau galagie, nu stau in picioare. Stau pe o canapea din piele, frumoasa, eleganta, imbracata ca o domnisoara, si zambesc in fata camerei de la calculatorul meu.

  Ti se pare greu? Nici mie. De asta si plec in fiecare zi cu un zambet larg pe buze de la Preziosa. Mai ales ca si programul e scurt. In doar 7 ore termin tura de munca, nici nu-mi dau seama cum trece timpul si deja plec acasa cu cate 380-460 de lei in buzunar.

  Ce de bani… si e un job atat de placut!

  loc munca preziosa
  loc munca preziosa

  Si nici nu cheltui bani pe transport, ca o masina de la Preziosa ma duce acasa mereu si ma aduce la studio, asa ca am inca o grija in minus. Sunt foarte relaxata cand plec de la Preziosa, zambitoare si avand o dispozitie buna, lucru ce nu se intampla si la vechiul job pe care-l aveam.

  Ma simt chiar mai fresh dupa ce muncesc la Preziosa, deloc obosita sau enervata de munca pe care o fac aici. E chiar foarte placut sa am acest sentiment, e foarte satisfacator. Si acest lucru il doresc pentru toate fetele in situatia mea, care au probleme cu banii si vor sa-si schimbe viata. Cred ca-i cel mai misto loc de munca in Iasi, really :X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img