More
  AcasăHeyluxSunt printre primele angajate de la Heylux, cu castiguri de invidiat

  Sunt printre primele angajate de la Heylux, cu castiguri de invidiat

  Acum cativa ani, videochatul s-a facut simtit prezent si-n tara noastra. Acest domeniu de munca a captat repede romancele, multe din ele fiind atrase de castigurile mari aduse de acesta. Am aflat si eu de videochat de la niste prietene, insa eu m-am angajat ca model abia dupa aparitia celor de la Heylux.

  Eu n-am vrut sa lucrez in orice studio aparut peste noapte, am vrut sa fie totul ok. Am zis ca daca tot e sa incep sa lucrez in acest domeniu, macar sa fac asta cu cap, alegand pe cei mai buni de pe piata. Pentru ca n-as fi vrut sa schimb zeci de studiouri. Mie imi place stabilitatea.

  Cand m-am angajat la Heylux, am stiut ca vreau sa raman aici

  Si atunci cand gasesc ceva ce-mi place, ma tin de acel lucru. Cand Heylux a aparut, am lasat sa treaca putin timp, sa vad cate fete se angajeaza, cum decurge treaba, m-am interesat. Apoi, m-am dus cu tupeu si m-am angajat, fiind si printre primele fete care s-au angajat aici.

  De atunci, inca sunt angajata aici, iar asta poate spune multe lucruri despre Heylux. Fiindca puteam sa fiu plecata de mult, dar in toti acesti ani n-am avut decat de castigat cu acest job, n-am avut niciun interes sa plec. Sunt cateva prietene care lucreaza si ele la studio, dar de mai putin timp, si mereu ma intreaba daca nu m-am plictisit.

  Ca sunt aici de atatia ani si na, li se pare ca poate deveni plictisitor la un moment dat. Lor le raspund cum ti-as spune si tie: tu te plictisesti vreodata de bani? Ei bine, nici eu nu ma plictisesc de jobul de la Heylux Iasi, n-am de ce. Eu am vrut de la inceput un job stabil.

  Poate sunt fete care vin si pleaca, dar mie niciodata nu mi-a placut sa fac asa. Pentru ca daca n-am stabilitate, n-am nici castiguri si nicio siguranta ca zilele ce urmeaza o sa fie ok. Eu am stiut in ce ma bag cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux.

  Poate lucrez eu de mult timp la Heylux, dar cine castiga cate 5000 dolari lunar? EUU!:X

  Si-au fost si zile in care am plecat acasa cu 300 de lei, dar si zile in care am plecat cu 2.500 de lei in mana. Mereu a depins de starea mea, insa niciodata nu mi-a fost greu sa vin la Heylux.

  Ba chiar din contra, sunt mereu tot mai motivata, cand stiu cate mii de dolari pot castiga in acest studio. Mai ales ca experienta mea la Heylux isi spune cuvantul in castigurile de peste 5000 de dolari pe care le am :). Da, se poate.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img