More
  AcasăHeyluxCea mai de succes afacere e Heylux, pentru ca toate fetele de...

  Cea mai de succes afacere e Heylux, pentru ca toate fetele de aici au ce vor!

  M-am lamurit cu locul de munca de la Heylux Iasi acum multa vreme, cand imi trebuia neaparat o suma de bani pentru niste probleme financiare si credeam ca-s pierduta, nu stiam la cine sa apelez. M-am decis sa nu apelez la nimeni pana la urma si, in schimb, sa ma angajez la Heylux Iasi ca model de videochat, lucru care s-a dovedit a fi cea mai buna solutie dintre toate.

  Atunci n-am crezut ca un simplu job in Iasi imi poate aduce posibilitatea de a avea sume intre 1000 si 3000 de dolari lunar, sau poate chiar mai mult. Mi se parea mai mult un basm, dar am incercat pentru ca imi trebuia putina credinta, aveam nevoie de ajutor. Asa m-am convins ca nu totul in lumea asta e o minciuna, ca daca la Heylux mi s-a spus ca se castiga sumele acestea, inseamna ca asa e.

  Miile de dolari castigate lunar la Heylux imi aduc multe bucurii

  Am vazut atunci ca nu mai e un simplu job, ci o modalitate de a-mi asigura viata, viitorul. Ca daca miile de dolari castigate la Heylux nu imi asigura viitorul, ce altceva poate sa mi-l asigure? Ai tu alta idee? Trust me, cea mai buna solutie in Romania e sa te angajezi la Heylux, femeie fiind.

  Dintre toate joburile din Romania, nu exista loc de munca mai misto decat cel de la Heylux, pentru ca are, efectiv, orice are nevoie pentru o face o fata fericita. Incepe de la un bonus de angajare care ajunge si pana la 13.000 lei cash, apoi castiguri zilnice intre 400 si 2000 de lei, bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei si continua pana la decoruri de senzatie si camere de logare uimitoare, cu tot felul de dotari si-o atmosfera super relaxanta.

  Siii mai continua cu multa libertate, respect, discretie si suport, pe care le primesc neconditionat la Heylux, indiferent de cat si cum lucrez aici. Stiu ca poate e enervant, daaaar inca mai continua:))) si cu transport + cazare + sedinte de make-up/foto/video/ de infrumusetare gratis.

  Heylux chiar poate ajuta cu orice problema financiara

  Oh, da, stiu, jobul de la Heylux chiar e nebunie!:X respect pentru echipa de la Heylux, ca stiu cum sa-si tina angajatele si stiu cum sa le multumeasca. Eu nici n-am observat cand mi-am rezolvat problemele financiare, c-am primit un bonus de angajare mare la inceput si asa s-au calmat apele. Da,  m-am lamurit cu Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img