More
  AcasăHeyluxLa un castig saptamanal de 4.500, la Heylux mai primesc 2.500 lei!

  La un castig saptamanal de 4.500, la Heylux mai primesc 2.500 lei!

  Eu nu stiu ce alt studio de videochat ar mai putea sa intreaca studioul Heylux acum. Poate inainte mai erau sanse, dar si alea slabe, cred ca de 1% :))). Dar acum nici acel 1% nu mai exista, pentru ca Heylux devine din ce in ce mai bun si asta se vede in castigurile fetelor care lucreaza aici.

  Cu toate reusim sa ne indeplinim toate scopurile. Majoritatea ne-am luat deja case, masini, ne-am facut operatii estetice si cate si mai cate, cam toate avem deja tot ce vrem. Dar ghici ce, VREM MAI MULT. Atata timp cat are balta peste, de ce sa nu ne bucuram, nu?

  La Heylux, castig peste 4000 lei saptamanal :>

  Atata timp cat eu pot castiga sume mari ca model de videochat la Heylux, n-am de ce sa fiu absurda sa renunt la acest loc de munca in Iasi. Job care oricum mi-a adus cele mai mari castiguri ever, ca pana sa fiu model de videochat aici, nici nu indrazneam sa ma gandesc la o suma lunara mai mare de 4.000 de lei.

  Si uite ca acum la Heylux castig cate 4.500 de lei, dar nu lunar, ci saptamanal. Cred ca diferenta dintre un job normal si cel de la Heylux se vede de la o posta. Acum, nu ca locul de munca de la Heylux nu ar fi normal, dar are ceva mai special, ceva ce ma face sa raman aici mult timp.

  Ce e acel ceva? Pha. Pai ghici ce: BANII :))). Banii ma tinla Heylux, ca pentru cei 4.500 de lei pe care ii castig in acest studio, mai primesc de la ei un bonus de 2.500 de lei. In total, 7.000 de lei SAPTAMANAL DIN VIDEOCHAT. OMG!!! :O

  Ce alt studio de videochat mai ofera atatea bonusuri + conditii impecabile?

  Nici nu stiam cum sa numar banii acestia inainte=)) Ahahah, glumesc. Dar, mai in gluma, mai in serios, Heylux si jobul de aici mi-au aratat ce inseamna profesionalismul si corectitudinea. Pentru ca fiecare plata a fost correct facuta, la timp, fara alte smecherii + ca era si va fi mereu in mod legal.

  Si mai sus am glumit, nu numai banii ma tin la Heylux, desi sunt foaaarte tentanti, crede-ma. Sunt multe alte chestii pe care le iubesc la Heylux, cum ar fi atmosfera in fiecare zi aici, de exemplu. Unde in alta parte mai pot rade cu pofta, barfi cu fetele si pot lucra cu cata libertate ma lasa inima? Exact, numai la Heylux 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img