More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio e un job pe care oricine l-ar vrea, desi e...

  Lucky Studio e un job pe care oricine l-ar vrea, desi e doar pentru femei

  Desi videochatul la Lucky Studio este exclusiv feminin, asta nu ii impiedica majoritatea oamenilor sa-si doreasca sau sa viseze macar si ei la un job in Iasi de acest gen. Si eu daca eram baiat si auzeam ca fetele castiga la Lucky Studio cate 200, 300 de euro zilnic, mi-as fi dorit sa am si eu parte de asta.

  Dar, din fericire, sunt fata si deja lucrez la Lucky Studio Iasi, asa ca nu trebuie sa-mi doresc asta pentru ca am deja. Mi-ar fi fost extrem de greu sa ma descurc in anumite situatii ale vietii daca n-as fi avut jobul de la Lucky Studio care sa ma ajute.

  Nici eu nu stiu cum m-am descurcat pana acum fara acest job

  Si-asa l-am descoperit destul de tarziu si pana m-am angajat ca model de videochat am lucrat in destule locuri de munca, unde m-am saturat pana peste cap si unde n-am reusit sa scap prea mult de probleme. Venirea la Lucky Studio a insemnat “evadarea suprema” din inconvenientele financiare care se creau in viata mea.

  Sincer nici nu stiu cum m-am descurcat pana acum fara Lucky Studio. Cred ca doar bateam pasul pe loc fara sa-mi dau seama, ca de descurcat sigur nu m-am descurcat bine. Asa ca nu stiu ce m-as fi facut daca nu puteam lucra la Lucky Studio!

  Este un mare noroc pentru mine ca-s fata si ca am peste 18 ani ca sa pot lucra aici, fiind un domeniu legal care cere sa fiu majora. Ma bucur ca-s compatibila pentru acest job in Iasi, pentru ca dupa cum am spus, multa lume ar da orice pentru a avea avantajele pe care un simplu model de la Lucky le are.

  Important e ca la Lucky Studio am castiguri intr-o zi cat pentru o luna

  In momentul in care stii ca in acest studio castigurile ajung la 300 de euro intr-o singura zi si ca poti pleca de la studio cu aceasta suma de bani in buzunar, normal ca incepi sa-ti doresti si tu acelasi lucru. Cine nu si-ar dori o viata mai buna, daca tot stam sa vorbim de asta?

  Eu nu am vazut pana acum roman caruia sa-i placa sa castige doar un minim pe economie, cu care abia daca se mai descurca de la o saptamana la alta, avand in vedere si preturile care s-au scumpit, impozitele care au crescut… Am vazut doar romani care vor sa evolueze.

  Si nu ar fi evolutie sa castigi si tu 300 de euro intr-o zi la Lucky Studio, in loc de 300 de euro intr-o luna, cum erai obisnuita?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img