More
  AcasăHeyluxHeylux mi-a oferit varianta videochatului non-adult, ca-s mai timida

  Heylux mi-a oferit varianta videochatului non-adult, ca-s mai timida

  Heylux e primul studio de videochat care m-a angajat fara sa-mi ceara experienta, sau fara sa stiu cat timp vreau sa lucrez aici. Totodata, fiind mai timida, am vrut o alta alternativa decat videochatul normal, asa ca mi-au dat sansa sa lucrez in videochatul non-adult. Apropo, primii care au acceptat asta.

  Cand am mai incercat sa ma angajez in alte studiouri, m-au luat cu zaharelul, ca poate totusi ma razgandesc, ca ei nu pot sa-mi ofere alta solutie, ca nu stiu ce… parca fugeau efectiv de modelele care vor sa lucreze in videochatul non-adult. Nu mai zic ca atunci cand le spuneam ca n-am experienta, imediat strambau din nas.

  Adica nu e logic ca sunt si fete fara experienta care vor sa invete? Daca toti angajatorii ar refuza oamenii fara experienta, ce-ar mai fi si asta? Da, nu stiam nimic despre videochat, dar voiam sa mi se dea sansa sa invat, pentru ca voiam bani.

  Cei de la Heylux sunt un exemplu pentru restul studiourilor

  In fine, nu mai are rost sa ma gandesc la asta… macar cei de la Heylux sunt profesionisti, m-au primit cu caldura si m-au ajutat. Asta inseamna sa fii angajator, nu imitatiile alea de studiouri la care am incercat sa ma angajez care m-au demoralizat mai mult.

  De aia fetelor am ales Heylux, credeti-ma ca daca mergeti in alta parte, dati peste tot felul de nesimtiti, vorbesc serios. Care daca aud ca n-ai experienta sau nu stii engleza la perfectie, nu stiu cum sa te goneasca mai repede din birou. Imi cer scuze ca izbunesc asa, dar nu-mi place ca sunt studiouri asa.

  Uite ca la Heylux s-a putut sa dau peste oameni, in adevaratul sens al cuvantului. Femei prietenoase, care mi-au fost aproape neconditionat. Si ce daca am vrut sa lucrez ca model in videochatul non-adult? Heylux mi-a oferit cu drag o camera si m-au ajutat sa am castiguri zilnice la fel ca restul modelelor.

  Chiar si-n videochatul non-adult castig foarte bine

  Poate n-am ajuns eu la 2000 de lei zilnic, dar din simplul fapt ca stau aranjata intr-o rochie frumoasa in fata camerei, machiata de o make-up artista de la Heylux si zambesc putin, vorbesc doua, trei cuvinte sa castig 350-400 de lei, nu e de ajuns? Cine mai castiga asa ca mine?

  Sunt fericita ca Heylux m-a primit asa cum sunt. Pentru ca atunci cand voi fi pregatita si voi invata totul despre videochat, sigur voi evolua. Abia astept.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img