More
  AcasăPreziosaAfla si tu cat castig intr-o saptamana de videochat la Preziosa!

  Afla si tu cat castig intr-o saptamana de videochat la Preziosa!

  In primul rand, trebuie sa spun ca iubesc videochatul, chiar il iubesc. Desi, inainte, ma crezi ca-l uram?:)) Tot auzeam de fete care castiga mii de dolari din videochat si ziceam ce naiba, fetele astea se imbogatesc si eu tot fara bani sunt. Eram invidioasa rau, Doamneee:))). Si intre timp m-am angajat la Preziosa.

  Usor, usor, invidia a disparut. De ce sa mai fiu invidioasa, daca acum ma numar printre cele mai bune modele de videochat de la Preziosa? Am si eu sansa sa castig bani cat sa nu-i pot numara, nu-mi mai pasa de alte fete. Sa faca orice vor ele, tot ce conteaza acum pentru mine este ca ma bucur de niste avantaje la care multe fete de varsta mea inca viseaza.

  Preziosa imi ofera transportul si cazarea gratis

  bani preziosa
  bani preziosa

  Mai bine ca am ales Preziosa si nu altceva, pentru ca am un motiv intemeiat sa nu fi mers la alt studio. De exemplu, o saptamana pentru mine la Preziosa este mai productiva decat o luna intreaga cu orice alt job as fi avut in Iasi, vorbesc foarte serios.

  Munceam o luna si tot n-as fi castigat cat castig intr-o saptamana la Preziosa, plus ca ma mai bucur si de alte servicii in acest timp. Servicii precum sedintele zilnice de make-up, transportul, chiar si cazarea gratis, lucruri care nu exista la alte studiouri de videochat.

  Uite, eu incep de luni. Am ales sa lucrez de luni pana vineri la Preziosa, asa cum sunt joburile si-n New York, hehe :”>. Si, fiindca imi place sa am multe activitati, am ales tura de dimineata, ca sa pot face si alte lucruri pe timpul zilei, dupa ce termin la Preziosa.

  E misto ca intr-o saptamana pot pleca acasa cu peste 2500 lei

  bani preziosa
  bani preziosa

  Incep pe la 7-8 si termin pe la 2-3 dupa amiaza, iar in aceste ore, performantele mele sunt undeva intre 100 si 250 de dolari zilnic, pe care ii castig chiar usor. Timp de 5 zile, am castigurile acestea, ceea ce inseamna ca la sfarsitul celor 5 zile lucrate am mai mult de 500 de dolari ai mei.

  Mai mult de 2000 de lei castigati in 5 zile la Preziosa, plus ca duminica cei de la studio imi mai ofera si-un bonus in functie de castigurile mele. De obicei este intre 500 si 1000 de lei. Deci, sa recapitulez. O saptamana la Preziosa imi aduce intre 2000 si 3500 de lei castiguri. Intr-o saptamana lucrata aici obtin cat n-as fi obtinut in orice alta parte. Eu zic ca-i misto.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img