More
  AcasăHeyluxSuccesul cu Heylux e garantat din momentul angajarii

  Succesul cu Heylux e garantat din momentul angajarii

  La Heylux nu este cum ne-am obisnuit cu joburile normale unde: mergi la interviu, bagi niste vrajeli ca sa impresionezi, ei baga si ei vrajeli la randul lor, te angajezi si astepti 10 ani sa evoluezi SAU nu te angajezi ca n-ai vreo 10 ani de experienta inainte, se poate si asta. Orice e posibil, oricum, cu joburile astea de toata jena ce asteptari sa mai ai…

  Acum sa-ti spun cum e si la Heylux Iasi ca model de videochat. Vii, primesti 600 de lei la interviu, te angajezi si din prima zi succesul iti va fi scris practic pe frunte. Ca ai experienta, ca nu ai, ca stii ce faci sau nu, nu conteaza, pentru ca de aia dispune Heylux de o echipa de profesionisti, sa ajute fetele sa inteleaga, sa evolueze.

  Heylux=600 lei la interviu, 140000 lei bonus fidelitate, 400-2000 de lei castiguri zilnice

  Stiu ca pare dur tot ce spun eu, dar daca asta e realitatea tarii noastre, ce sa facem? E dur ca trebuie sa astepti ani de zile sa poti avea succes, sa poti simti ca esti implinita, ca ai cateva realizari in viata de care esti mandra. INSA, din fericire pentru noi femeile, realitatea nu mai este atat de dura de cand exista Heylux Iasi.

  Succesul in acest studio de videochat depinde de ambitia fiecarei femei, si cum noi fetele suntem super motivate mai mereu, iti poti da seama ca toate avem succes la castiguri aici. Am ajuns sa facem chiar si competitii nevinovate intre noi, fiindca toate avem castiguri foarte mari si vrem sa vedem cine este prima.

  Iti dai seama ca nu facem asta din rautate. Dar cand vezi ca tu castigi vreo 650 de lei intr-o tura de videochat la Heylux si colega ta castiga si ea vreo 700 de lei, parca vrei sa faci o mica runda de competitii sa vezi cine intrece. Ne jucam si noi, ca doar d-aia suntem aici la Heylux: sa ne distram si sa avem bani.

  Succes la Heylux poate avea orice fata ambitioasa

  Din ce-am observat, dupa calculele mele, majoritatea fetelor isi indeplinesc targeturile personale chiar din primul an de angajare de la Heylux. Iar pentru cele care au deja 2-3 ani in acest studio, nu mai zic. Viata a devenit un lux pentru ele. Pentru ca un job la care n-ai limita in castigurile lunare este un job de pastrat.

  In final, ori ca azi castig 400 de lei, ori ca ajung si la 2000 de lei, banii n-o sa-mi lipseasca absolut niciodata cat voi lucra in acest studio de videochat din Iasi.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img