More
  AcasăPreziosaDe cand sunt model de videochat la Preziosa, am o viata relaxata

  De cand sunt model de videochat la Preziosa, am o viata relaxata

  Ce fericita sunt ca am ales, in sfarsit, un loc de munca asa cum imi place, ce imi se potriveste, care imi aduce mii de bucurii! Toata lume vorbeste de sila despre locul de munca, sa fim seriosi. Cui ii place sa se trezeasca dimineata, sa plece la munca, sa munceasca pentru altcineva, nu? Dar eu nu simt ca lucrez pentru altcineva la Preziosa.

  Din contra, eu lucrez pentru mine la Preziosa. Pentru mine si numai pentru mine, eu sunt cea care decide care sunt castigurile mele lunare, cat lucrez si cum lucrez. Deci, nu e vorba despre asa ceva cand Preziosa este in discutie. Acest loc de munca este total diferit de ce am avut pana acum, de asta nu imi mai este nici mie sila.

  Cui nu i-ar placea sa lucreze dupa bunul plac si sa castige la fel?

  videochat iasi
  videochat iasi

  As putea spune ca e chiar opusul a tot ce-a fost pana acum, pentru ca mi-e tare drag sa lucrez la Preziosa si sa si vorbesc despre asta, evident. Bine, acum nu te gandi ca vorbesc cu toata lumea. Eu scriu asta acum pentru ca stiu ca nimeni nu stie cine sunt eu, dar in viata reala nu prea vorbesc despre Preziosa.

  Si nu pentru ca n-as vrea, ci pentru ca pur si simplu este treaba mea, e secretul meu de care vreau sa ma bucur pe deplin, fara sa ma intereseze de altii. Ce mai, e pe placul meu acest loc de munca in videochat, si sunt sincera.

  Nici n-ar avea cum sa nu fie pe placul cuiva, cand stii ca poti ajunge si pana la 2.000 de lei CASTIG ZILNIC, plus bonusuri saptamanale, un program pe care ti-l faci tu, o metoda de munca pe care o alegi tu… Cel putin eu sunt maxim de fericita ca pot face asta!

  Chiar nu e complicat deloc, pot castiga si pana la 2.000 lei zilnic aici!

  videochat iasi
  videochat iasi

  De cand mi-am dorit sa nu mai trebuiasca sa fiu la dispozitia cuiva, sa castig atat cat vreau si sa nu mai am griji de niciun fel! De cand sunt model de videochat la Preziosa, sunt la dispozitia mea. Ma trezesc cand vreau, merg la studio cand vreau pentru ca eu am facut programul meu de munca de aici si, desigur, castig in functie de starea mea, de dispozitia mea.

  Daca imi propun sa castig 400-500 de lei azi, pai stau la Preziosa pana ii castig si plec cu banii acestia. E simplu, nu e nicio complicatie, fix asa cum se aude. Ce poate fi mai placut decat o viata asa?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img