More
  AcasăPreziosaDin banii castigati la Preziosa, imi sustin sora cu antrenamentele la tenis

  Din banii castigati la Preziosa, imi sustin sora cu antrenamentele la tenis

  Fiecare fata are motivele sale atunci cand decide sa fie model de videochat. Nu te angajezi ca model de videochat degeaba. Toate sunt constiente de sumele despre care este vorba in videochat si atunci cand iei o decizie de genul, o faci pentru ca vrei bani, evident. Eu recunosc ca m-am angajat la Preziosa pentru bani.

  Dar nu bani pentru mine. Ok, si pentru mine…dar nu toti. Am vrut sa fac ceva pentru surioara mea mai mica, deoarece ea are un mare vis. Eu, cand am fost mica, nu m-a sustinut nimeni cu visele mele. Deja am 29 de ani si cam cred ca s-a dus timpul meu, insa vreau sa o ajut macar pe surioara mea.

  Castig destui bani in Iasi pentru a-mi ajuta sora

  Ea este foarte buna la tenis, insa antrenamentele si echipamentul sunt scumpe. Dar este inca mica si are foarte multe sanse sa devina cineva daca se tine de acest sport. Si ghici cine o va finanta! Eu, normal! Cu jobul de la Preziosa Iasi castig atat de multi bani, incat o duc la toate turneele, ii platesc antrenamentele si asa mai departe.

  O vad cat este de entuziasmata si eu consider ca merita, este ca si copilul meu. Tu n-ai face asta, daca ai avea sansa? Eu ce-am de pierdut? Ca oricum si mie imi raman bani din ce castig la Preziosa, nu e ca si cum nu mai am ce manca:)). Inca-mi merge mai bine de cand lucrez la Preziosa, desi o intretin pe surioara mea.

  Din sume de peste 6.780 de lei lunar, cum sa nu-mi ajunga? Ma si rasfat, nu ca asa. Pot pune chiar si deoparte, insa nu este cazul acum. Poate o sa spui ca e stupid ca m-am angajat la Preziosa ca model de videochat pentru a ajuta un membru al familiei, dar eu consider ca este obligatia mea.

  Chiar daca-mi ajut sora, tot raman cu multi bani din ce castig la Preziosa

  Daca nu ajut famila, pe cine ajut? Este logic sa-mi ajut surioara ca este mica si are nevoie. Si toata lumea se angajeaza in videochat pentru a avea bani pentru cineva anume, este ceva des intalnit. Multe fete se angajeaza pentru a-si ajuta parintii si apreciez asta, inseamna ca suntem acolo unde trebuie.

  Ai incredere in mine ca nimic nu e mai frumos decat zambetul unei persoane din familia ta, mai ales daca zambetul acela se datoreaza tie. Eu reusesc sa-mi fac sora fericita din ce castig zilnic la Preziosa si mai am si o viata linistita pentru mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img