More
  AcasăHeyluxLuna aceasta am avut cele mai mari castiguri de la Heylux! Cum?

  Luna aceasta am avut cele mai mari castiguri de la Heylux! Cum?

  In sfarsit, dupa 3 ani de experienta la Heylux, am ajuns sa fiu cea mai buna din studio, cel putin luna aceasta! Am vrut sa am cele mai mari castiguri inca de cand m-am angajat aici ca model de videochat si uite c-am reusit si asta. Cu ajutorul membrilor de pe site-urile de videochat, bineinteles.

  Au vazut cat de multa rabdare am cu acest job si cata perseverenta am, asa ca luna aceasta m-au ajutat sa fiu cea mai buna din studio. Cum? Petrecand multe ore online cu mine. Stand la taclale, la cafele, la ceai, la film, la cina… Sau te gandeai ca fac mare lucru pentru banii castigati la Heylux?

  Modul in care castig bani la Heylux este foarte aparte

  Neee. Cu membrii de pe site-urile de videochat cu care castig bani, nu fac decat sa am “intalniri virtuale”. Unii imi gatesc, altii picteaza, cu altii ma uit la filme online si tot asa. In felul acesta castig eu sumele imense de bani pe care le castig la Heylux. Am foarte mare noroc.

  Ce e drept, iti trebuie si putin noroc in jobul acesta, dar in mare parte a fost contributia studioului. Eu, cand m-am angajat la Heylux, nu prea stiam engleza, nu prea stiam multe. Ei m-au ajutat punandu-mi la dispozitie trainerite, profesoare de limba engleza si usor, usor am prins ideea.

  Ca orice ai zice, conteaza foarte mult sa stii engleza ca model de videochat. La Heylux chiar nu conteaza cum arati, daca stii putina engleza si esti simpatica. Cam asta se cauta in ziua de azi in mediul videochatului.

  De obicei, castigam undeva intre 1000 si 4000 de dolari lunar, dar asta dupa vreun an de experienta, normal. In primul an, am castigat cam cate 1500 de dolari lunar, cam atat.

  In doar 8 ore pe zi sa castig atat de multi bani?!?

  Dar luna aceasta m-am depasit de-a binelea. N-am sa spun cat am castigat, ca-i o suma foarte mare, dar cert este ca am fost cea mai buna de pe lista fetelor de la Heylux. Toata lumea m-a felicitat si este super sa fiu data drept exemplu. Si cand ma gandesc ca nu lucrez decat 8 ore pe zi la studio pentru a castiga banii acestia…

  Ce n-ar da multe fete sa aiba jobul pe care il am eu, sunt sigura! Pana si un 3000-4000 de lei lunar ar fi super bine pentru unele, daramite mii de dolari, asa cum am eu la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img