More
  AcasăHeyluxTu n-ai vrea un job datorita caruia sa te bucuri de timpul...

  Tu n-ai vrea un job datorita caruia sa te bucuri de timpul liber?

  De cate ori ai putut spune ca te-ai bucurat de ziua aia libera de la munca, fara sa te gandesti la probleme, stres si treaba? Vreau sa spun: te-ai bucurat vreodata de timpul tau liber pe deplin, fara sa-ti stea capul nici macar o seconda la asa ceva? Ca mie mi se parea greu ca naiba sa fac asta acum 6 luni, inainte de angajarea in acest studio.

  La fel aveam si eu probleme cu timpul liber, cu stresul… Aveam foarte putin timp liber, ca munceam mult si cand eram libera, tot la munca ma gandeam. Mai faceam un raport, un ceva, ca sa-mi usurez tot mie munca. Nu reuseam sa ma bucur pe deplin de orele acelea libere, ma gandeam ca pierd timpul daca stau.

  E, cu siguranta, unul din cele mai bune studiouri din tara. Stii care?

  Si m-am angajat in acest studio de videochat din Iasi… Acest studio, unde majoritatea lucrurilor pe care le stiam despre un job s-au schimbat. In primul rand ca jobul de la acest studio din Iasi parea mai mult ca un hobby, decat un loc de munca. Probabil din prisma faptului ca atmosfera de aici e foarte relaxanta.

  Da, e foarte relaxant la Heylux, sincer acum. Ca niciodata cand vin aici nu simt tensiunea aia de la vechiul loc de munca, nu simt oamenii nervosi si stresati, nu mai e agitatia aia. Cand vin la Heylux, vad o fata care-si bea cafeaua, o alta care fumeaza, una se aranjeaza… E super chill aici, fiecare e liber sa faca ce doreste.

  Ma gandeam ca un mediu doar pentru femei nu poate fi asa chill, dar exista si exceptii, se pare. Absolut nicio fata de aici nu se agita cu nimic, se pare ca tuturor le merge bine de cand au acest job. Iar asta-mi place mult, pentru ca-mi da si mie o stare de bine.

  Programul lejer ma ajuta sa ma bucur pe deplin de castigurile avute aici

  Ai idee care-i unul din cele mai misto avantaje ale acestui job in videochat la Heylux? Acela ca timpul liber e chiar timp liber. Vin la Heylux, petrec 8 ore online, plec cu cate 470 de lei in mana si am tot restul zilei pentru mine. Ma duc la cumparaturi, la cafenea, ies cu prietenele, e total relaxare.

  Iar de cele doua zile libere pe care mi le-am ales la Heylux nici nu mai zic… uneori merg si-n cate-un city-break scurt in acele doua zile libere si ma delectez cu faptul ca nu mai am un job la care muncesc de dimineata pana seara pentru cativa lei!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img