More
  AcasăLucky StudioCe faci când un membru îți cere să stai în privat doar...

  Ce faci când un membru îți cere să stai în privat doar cu el?

  Pe site-urile de videochat sunt tot felul de membri. Cei mai mulți, foarte ok. Cu care discuți în mod normal, care fac glume, complimente. Sunt și cei care tac, timizi. Stau deoparte și trebuie să-i tragi de limbă tu ca să spună ceva, să comunice cu tine.

  La fel, mulți membri vin, stau o jumătate de oră, oră cu tine, apoi își văd de-ale lor. Poate revin în aceeași zi, cât timp mai ești în tură. Sau te caută peste câteva zile, dacă l-ai fidelizat. Mai e însă o categorie aparte. Mai ales modelele cu experiență în videochat în Iași știu ce spun: membrii “prea fideli”.

  Ce înseamnă să ai un membru e prea fidel? Îți dai seama și singură, atunci când apare. Pur și simplu încearcă să te acapareze. Face o obsesie pentru tine. De parcă ai fi modelul lui. Vorbește non stop, de față cu alți membri, se bagă peste ceilalți, eventual le și vorbește urât. 

  Face în așa fel încât să-i dai toată atenția. Dacă are și bani, te ține numai el în privat. Ba chiar se crizează dacă vede că îi faci altcuiva show. Mai mult, îți cere să te îmbraci sau să te comporți așa cum vrea el. Îți face tot felul de declarații și te pune să-i faci și tu.

  Câteva sfaturi din experiența Preziosa

  De-a lungul timpului, am văzut destui membri din ăștia. Cam toate modelele cu peste 2 ani de videochat, de la noi, îți pot confirma. Și atunci ce-i de făcut? Cum tratezi un om din ăsta? Hai să-ți dau câteva păreri, să vezi ce se potrivește mai bine cu cazul tău!

  1. Recunoaște care membru e cu adevărat obsedat de tine

  Ești model de videochat și primești adesea complimente online. Sunt destui membri care se aprind mai repede și îți spun tot felul de lucruri dulci. Poate chiar te cer în căsătorie la 2 ore după ce te-au cunoscut. 

  Asta nu înseamnă însă că vorbesc serios. Sau că gata, sunt obsedați. Doar când unul insistă foarte mult și observi toate semnele de care vorbeam înainte, atunci e cazul să fii atentă. Așadar, fii sigură că identifici precis persoanele care se comportă ciudat.

  1. Pune-i limite

  Cu cât lămurești mai repede situația cu membrul respectiv, cu atât ai șanse mai mari să scapi de stres. Pune-l la punct imediat ce observi că vorbește aiurea cu alți membri. Fă-o într-un mod politicos, dar ferm.

  Dacă nu vrea să-și modifice comportamentul, dă-i un avertisment. Apoi încă unul. Apoi banează-l. Iar dacă vezi că revine pe contul tău cu un alt user, raportează-l trainerei tale și admin-ului de la site. 

  1. Stai în privat cu el doar atât cât merită

  Cum spuneam, dacă are bani și te ține mult în privat, s-ar putea să fii tentată să accepți stilul ăsta. Problema e că intri în jocul lui. Plus că îți îndepărtezi alți membri. Și, dacă omul ăsta dispare la un moment dat, când îi trece pasiunea pentru tine, rămâi fără trafic.

  Prin urmare, stai în privat doar un timp limitat pe zi. Dacă insită, zi-i că o să mai stai cu el, dar peste 2, 3 ore. Ca să ai timp să interacționezi și cu alți membri de pe site. În felul ăsta, îl pui la punct, îl înveți să te respecte. Totodată, profiți de banii lui, dar îți diversifici și sursele de venituri.

  În concluzie…

  Cam așa se tratează cazurile astea de membri prea fierbinți. Dacă nu reglezi treaba de prima dată, îți provoacă tot felul de neplăceri. Intră pe sub pielea ta și apoi te manipulează în fel și chip. Asta e o nevoie a lor, de a fi șefi, de a te controla de la distanță, de a cerși atenție.

  În schimb, când pui lucrurile la punct din secunda 1, lucrurile se schimbă. Încearcă ei tot felul de metode să te acapareze, dar nu le merge. Și atunci ori revin la un comportament normal, ori pleacă. Nu înainte de a-ți arunca niște cuvinte mai aiurea. 

  Partea bună e că scapi de niște ciudați și măcar îți dai seama de ce e bine că au plecat. Membri buni, care să se comporte normal și să te respecte găsești oricând. Mereu alții și alții. Care au și bani și obraz. Deci n-are de ce să-ți pară rău.

  Dacă ai trecut și tu prin experiențe din astea, scrie-mi aici, te rog! Întotdeauna e foarte util să aud părerile altor modele de videochat din Iași. Dacă vrei mai multe sfaturi de la mine sau de la colegele mele de la Preziosa, la fel, te rog să mă contactezi. Cine știe, poate putem avea o colaborarea frumoasă împreună. O zi minunată îți doresc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img