More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio mă ajută să am încredere în mine

  Lucky Studio mă ajută să am încredere în mine

  Se poate spune că am găsit o nouă dimensiune pentru a mă exprima. Este ceea ce îmi doresc în momentul de faţă. Am găsit cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Am găsit Lucky Studio. Acesta este ca un aliment de care am nevoie zilnic. Este dietă mea de vitamina de ras, de atracţie şi de putere. Lucky Studio îmi măreşte nivelul de energie şi starea generală de bine.

  Lucky Studio este perfect pentru mine

  Cu siguranţă sunt o mulţime de moduri în care pot să mă accept pe mine. Însă, împreună cu Lucky Studio am găsit ce este perfect pentru mine. Am găsit un job de model de videochat care se îmbină perfect cu personalitatea mea. Gândirea pozitivă este eficientă de când am ştiut că pot să investesc numai în mine.

  Când a venit vorba despre modul în care îmi pot îmbunătăţi imaginea, Lucky Studio a fost răspunsul. Mi-a oferit o mulţime de bonusuri. Am avut parte de şedinţe de make up, dar şi de şedinţe de coafat. Eram uimitoare. Am căpătat mai multă încredere în corpul meu. Am învaţă să pun accent pe defectele mele şi am învăţat să mă concentrez pe ceea ce pot afişa.

  Datorită partenerilor mei online cu care comunic zi de zi, am învăţat să fiu încrezătoare în mine. Deşi nu mă pot vedea prieteni sau cunoştinţe din România, Italia sau Spania, nu am încetat să cred în mine. Cei mai mulţi cu care comunic sunt oameni de afaceri, sunt tineri pasionaţi de viaţă, la fel ca mine. Cred că aici ne completăm reciproc. Cum programul de muncă este lejer, niciodată nu simt cum trece timpul. Fie că optez pentru una din cele trei ture de muncă, am impresia că în 8 ore am lucrat una singură. Asta este noţiunea timpului meu.

  Şi, plus de asta, câştig şi bine. Am avut zile când am plecat cu sume de 150-300 lei acasă, însă acum plec cu ceva peste 400-500 lei acasă. Ieri, de exemplu am plecat acasă cu 455 lei. Fain, nu? Şi mai plăcut de atât este că în fiecare zi îmi aleg o nouă cameră de lucru. Toate camerele sunt elegante, stilate, cu aparatură de ultimă generaţie. Am posibilitatea să mă simt confortabil în fiecare cameră. Lucky Studio este a doua mea casă.

  Şi colegele cu care lucrez sunt bune prietene. Mereu mă ajută şi îmi dau sfaturi. Suntem peste 120 de modele de videochat. Poate nu ne ştim la fel de bine între noi, dar ştiu sigur că în viitor vom şti foarte multe una despre alta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img